2023.gada Optibet Virslīgas sezonu Futbola klubs “Liepāja” noslēdz 5.vietā, pēdējā sezonas spēlē, kura neko neizšķīra tika apspēlētā SK Supernova Salaspils komanda.

Liepājnieki visu sezonu cīnījās par 3.vietu turnīra tabulā, kur arī ilgu laiku atradās trīs no četriem apļiem noslēdzot 3.vietā turnīra tabulā, bet tas bija par maz, lai sezonas beigās tiku kārtas kaklā bronzas medaļas, kā arī Eirokausu ceļazīme šogad atkal gāja secen.

2023.gada sezona bija krāšņa, notikumiem bagāta, vairāki prieka brīži, kā arī sāpīgi zaudējumi, tas viss paskaidro 2023.gada sezonu. 

Futbola klubs “Liepāja” vēlas pateikt paldies spēlētājiem ar kuriem vairāk netiks turpināta sadarbība – Yuri Mate, Luka Sanikidze, Dāvis Ošs, Success Makanjuola, Davit Samurkasovi, Gļebs Kļuškins, Mame Balla Tine, Luqman Gilmore, Aleksejs Grjaznovs, Nikoloz Tskhovrebashvilli, kā arī liels paldies par sezonu un ieguldījumu fiziskās sagatavotības trenerim Ricardo De Vivo un kluba menedžerim Nikolajam Djakinam.

Novēlam veiksmi nākamajos izaicinājumos.

2024.gada sezonai FK Liepāja uzsāks gatavoties 3.janvārī, kad Liepājā sāksies treniņu process, janvāra beigās tiks aizvadītas vairākas pārbaudes spēles, bet februārī plānota treniņu nometne Turcijā.

2024.gada sezonas starts provizoriski paredzēt 8.martā.

 

autors : fkliepaja.lv

FOTO : Aiga Veisa