Trešdien, 3. janvārī, FK “Liepāja” futbolisti sāka gatavošanos jaunajai sezonai. Sākas jauns neaizmirstams, interesants un emocionāls piedzīvojums! Tikko nogranduši Jaunā gada svētki, bet mūsu komanda jau gatava pārslēgties uz pirmssezonas sagatavošanās pirmo etapu. FK “Liepāja” vēlreiz apsveic visus mūsu kluba līdzjutējus un visus Latvijas futbola cienītājus ar svētkiem un novēl visiem brīnišķīgu, labu 2024. gadu un, bez šaubām, kvalitatīvu un interesantu futbolu. Un uzvaras FK “Liepāja”!

Pirmais treniņš jaunajā gadā – tas vienmēr īpaši emocionāls notikums. Smaidi, labsirdīgi joki, jokpilnas emocijas pēc atšķirtības. Bet arī laiks pārslēgties uz nopietnu darbu. FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, vienmēr ar pirmo nodarbību ieslēdzoties darbā pēc maksimuma, uzstājās komandas priekšā, iezīmēja prioritātes sagatavošanās pirmajam mēnesim. Un arī visam gadam kopumā… Svarīgi vārdi, vajadzīgi vārdi – aiziet!

Visiem acīmredzams, ka fundaments uz visu garo sezonu ieliekams jau ar pirmo treniņu, un tagad jau vairs nav iespējas būt nesavāktam – futbolisti aizmirsuši par atvaļinājumu un svētkiem, futbolistus gaida grūts un ļoti svarigs sagatavošanās darba nogrieznis. Labu ceļavēju!

FK “Liepāja” priekšā daudz neatlaidīga darba, gatavošanās, iepazīšanās ar jauniem futbolistiem, testi, pirmās pārbaudes spēles. Vispār, kā jau tas vienmēr notiek, kad startē gada svarīgākais nogrieznis – “pirmssezona”.

Par visām izmaiņām mūsu kluba sastāvā, par sagatavošanās procesu, par pārbaudes spēlēm un citiem FK “Liepāja” jaunumiem mēs obligāti ziņosim visos mūsu kluba informācijas avotos. Jums noteikti būs interesanti, godājamie līdzjutēji! Palieciet ar mums, draugi!

Nu ko, sveiks, 2024. futbola gads. Aiziet. Lai viss izdodas!

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv