FK “Liepāja” gatavošanās ar katru dienu uzņem apgriezienus. Turpinās mūsu komandas sastāva komplektācija. Mēs ne reizi vien esam pasvītrojuši, ka veicam nopietnu darbu, aicinot uz FK “Liepāja” talantīgus Latvijas futbolistus, kuriem piemīt liels potenciāls un kuri spējīgi risināt svarīgus uzdevumus. Oficiāli paziņojam, ka mūsu komandā karjeru turpinās aizsargs Normunds Uldriķis. Laipni lūgts, Normund!

22 gadus vecais aizsargs teicami zināms visiem, kuri pazīstami ar Latvijas futbolu. Normunds nāk no īstas futbolistu ģimenes, viņa vecākais brālis Roberts jau ilgu laiku spēlē ārzemēs un ir viens no spēcīgākajiem Latvijas izlases uzbrucējiem. Normunds daudzas sezonas aizstāvējis kluba “Metta” krāsas, virslīgā nospēlējis vairāk par simts spēlēm un iesitis četrus vārtus. Dažādos gados aizsargs aizstāvējis jauniešu un jaunatnes (U21)  Latvijas izlases krāsas.

Normunds Uldriķis, FK “Liepāja” aizsarga komentārs:

– Vienmēr pienāk moments, kad svarīgi pieņemt jaunu izaicinājumu. Pāreja uz FK “Liepāja” – tas, bez šaubām, solis uz priekšu, iespēja izmēģināt savus spēkus augstākā profesionālā līmenī. Gribas risināt nopietnus uzdevumus, cīnīties par medaļām un Eirokausiem.

Tamazs Pertija, FK “Liepāja” galvenā trenera komentārs:

– Normundam ir liels potenciāls, mēs ticam, ka viņš spēs to realizēt mūsu klubā. Varens aizsargs, ar faktūru, bīstams gaisa cīņā, bīstams pie standartiem. Disciplinēts, darbu mīlošs puisis, kurš vēlas augt profesionāli, jaunam spēlētājam tā ir ļoti svarīga īpašība.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv