Mūsu kluba sagatavošanās darbs neapstājas. Uzdevumu daudz, un katru vajag veiksmīgi risināt. Katru dienu jākļūst stiprākiem un labākiem. Katru dienu vajag pastiprināt sastāvu. Mēs oficiāli paziņojam, ka par FK “Liepāja” spēlētājiem kļuvuši Armans Muradjans un Arams Bagdasarjans, jauni un talantīgi puiši. Kārtējo reizi mēs pierādām, ka FK “Liepāja” ļoti uzmanīgi vēro jaunos spēlētājus un tic viņu progresam. Laipni lūgti!

Armans Muradjans, 19 gadīgs pussargs, universāls spēlētājs, spējīgs spēlēt vidējā līnijā vairākās pozīcijās. “Riga” FC kluba audzēknis, pagājušajā sezonā spēlēja “Riga-2”. Pagājušās sezonas otru pusi aizvadīja klubā “Grobiņas SC/LFS” (pirmā līga), iesita divus vārtus. Aizstāvējis Latvijas jauniešu (U17, U19) izlašu krāsas.

Arams Bagdasarjans, 17 gadīgs uzbrucējs, Armana brālis. “Riga” FC kluba audzēknis, pagājušajā sezonā spēlēja Akadēmija “Riga” FC (U18) komandā. Latvijas čempionātā pagājušajā sezonā iesita 11 vārtus.

Tāpat kā vecākais brālis, Arams Latvijas čempionātā neskaitās spēlētājs-leģionārs.

Mēs apsveicam Armanu un Aramu un novēlam panākumus, progresu un uzvaras mūsu klubā. Puiši, viss obligāti izdosies!

Armans Muradjans, FK “Liepāja” pussarga komentārs:

– Kā jau katrs spēlētājs, skatos uz priekšu ar optimismu un ambīcijām. Gribas parādīt sevi, pierādīt savu nepieciešamību. Protams, gribas iziet laukumā, spēlēt, būt sastāvā, dot komandai labumu. Gribas, piemēram, kļūt par labāko jauno spēlētāju vienā no čempionāta apļiem. Brīnišķīgi saprotu, ka priekš tā ļoti daudz jāstrādā.

Arams Bagdasarjans, FK “Liepāja” uzbrucēja komentārs:

– Protams, liels notikums manā dzīvē. Nopietns solis uz priekšu. Patreiz visas manas domas saistītas tikai ar gatavošanos sezonai. Temps, slodze, protams, izturēt to nav tik viegli. Kā reiz pats galvenais – neapstāties, strādāt, izpildīt visu pat “caur nevaru”.

Tamazs Pertija, FK “Liepāja” galvenā trenera komentārs:

– Mūsu klubam nez kādēļ bieži pārmet, ka mēs neuzticamies jaunajiem futbolistiem. Tas ir absolūti nepareizi! Tas, kurš uzmanīgi vēro FK “Liepāja”, var viegli pārliecināties, ka mums daudz Latvijas spēlētāju, jaunu un perspektīvu. Kā reiz Armans un Arams – talantīgi jaunie puiši, kuriem pie īsta darba ir visas iespējas kļūt par laba līmeņa spēlētājiem. Man patīk, kā viņi pašreiz strādā, nebaidās konkurences, cenšas katrā vingrinājumā parādīt maksimumu. Novēlu viņiem turpināt tādā pat garā!

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv