Pussargi – tie ir futbolisti, kurus līdzjutēji vēro īpaši uzmanīgi. Jā, protams, visi mīl iesistos vārtus, tādēļ uzbrucēji vienmēr populāri. Bet pussargi – tie ir spēlētāji, spēles veidotāji, konstruktori un diriģenti. Izveidot spēcīgu pussargu līniju – ļoti grūts uzdevums treneriem. Sarežģīti uzminēt, svarīgi, lai sakristu ļoti daudz dažādu faktoru. Tādēļ spēlētāju meklējumi šai līnijai īpaši rūpīgi. Mēs spēcīgus pussargus meklējam pastāvīgi. Oficiāli paziņojam, ka karjeru FK “Liepāja” turpinās Rati Ardazishvili. Laipni lūgts, Rati!

25 gadus vecais pussargs, spējīgs spēlēt vairākās pozīcijās. Akcents uz uzbrūkošām darbībām. Rati mīl un prot izveidot partneriem labas iespējas uzbrukumā. Ardazishvili pieder liela pieredze spēlējot dažādu valstu augstākajās divīzijās. Bez pazīstamiem klubiem dzimtenē, viņš spēlējis arī Ukrainas klubā “Rukh Lviv” un Kazahstānas klubos “Kaspiy” un “Zhetysu”. Dažādos gados aizstāvējis Gruzijas jauniešu un jaunatnes (U21) izlašu krāsas.

Rati Ardazishvili, FK “Liepāja” pussarga komentārs:

– Jaunā komandā nav viegli, bet adaptācijas process paiet ļoti labi, problēmas nerodas. FK “Liepāja” sapulcināti spēcīgi spēlētāji, daudzveidīgi, ātri, tehniski. Galvenais treneris, protams, ļoti prasīgs. Jāstrādā, jāpierāda, ka treneri un partneri var ar mani vienmēr rēķināties.

Tamazs Pertija, FK “Liepāja” galvenā trenera komentārs:

– Profesionālis, kurš nemīl daudz runāt, bet mīl daudz strādāt. Mūsdienīga tipa uzbrūkošs pussargs, mobils, ļoti labi darbojas ar bumbu. Man patīk, ka Rati vienmēr meklē pašu asāko variantu uzbrukumā, saasina spēli katrā epizodē. Galvenais, lai partneri vienmēr būtu tam gatavi.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv