Mēs turpinām informēt mūsu komandas līdzjutējus par izmaiņām sastāvā. Selekcijas process pauzes nepazīst, un par to vienmēr svarīgi atcerēties. Tādēļ, ka ļoti gribās, lai FK “Liepāja” kļūtu spēcīgāka un jaunajā sezonā risinātu lielus uzdevumus. Mērķiem vienmēr jābūt pašiem augstākajiem! Turpinām pastiprināt vidējo līniju ar augsta līmeņa spēlētājiem. Mēs oficiāli paziņojam, ka pieredzējušais pussargs Fražs Kermanī karjeru turpinās FK “Liepāja”. Laipni lūgts!

24 gadus vecais pussargs labi zināms Latvijas futbola cienītājiem. Kermanī pagājušo sezonu aizvadīja Valmierā, kur bija viens no komandas līderiem. Latvijas čempionātā gudrais uzbrūkošais pussargs “Valmiera” FC sastāvā aizvadīja 32 spēles, iesita vienus vārtus un atdeva 5 vārtu piespēles. Dzimtenē Kermanī aizstāvēja titulētā kluba “ES Sahel” krāsas, daudzkārtēja valsts čempiona.

Fražs Kermanī, FK “Liepāja” pussarga komentārs:

– Jauns izaicinājums stiprā un ambiciozā klubā. Bez šaubām, komandā ļoti augsta konkurence, daudz spēcīgu un labu spēlētāju. Bet tas vienmēr nāk tikai par labu, man nav šaubu, ka FK “Liepāja” būs ļoti bīstams pretinieks visiem. Protams, spēles pret “Valmiera” FC būs principiālas, bet arī pret visiem pārējiem pretiniekiem noskaņojums man būs maksimāls.

Tamazs Pertija, FK “Liepāja” galvenā trenera komentārs:

– Augstas klases pussargs, par to visi pārliecinājās pagājušajā sezonā. Kreatīvs, darbspējīgs, mūsdienīgs spēlētājs. Esmu pārliecināts, viņš padarīs konkurenci pussargu līnijā vēl asāku, kas svarīgi visas komandas kopējam progresam. Ļoti labi, ka viņam Latvijas čempionāts brīnišķīgi zināms, nevajag tērēt laiku adaptācijai.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv