FK “Liepāja” turpina risināt pašus dažādākos gatavošanās uzdevumus. Treniņi laukumā mainās ar trenažieru zāli vai varenu skriešanas darbu. Viss gudri, viss stingri pēc grafika. Pēc grafika risinās kadru jautājumi. Oficiāli paziņojam, ka aizsargs Važa Pacacija turpinās karjeru FK “Liepāja”. Laipni lūgts!

25 gadus vecais aizsargs izceļas ar taktisko gudrību un darba spējām. Universāls futbolists, spējīgs spēlēt dažādās pozīcijās aizsardzībā, kā arī pussargu līnijā. Važa jau paspēja nodemonstrēt savas prasmes divās pārbaudes spēlēs, kuras aizsargs aizvadīja labā līmenī. Pacacija pirmo reizi pārbaudīs savus spēkus spēlētāja-leģionāra kārtā, līdz šim viņš spēlēja mājās pazīstamos klubos (“Dinamo” Batumi, “Telavi” un citos).

Vazha Patsatsia, FK “Liepāja” aizsarga komentārs:

– Protams, man Liepājā ļoti patīk. Te teicama atmosfēra, katrs spēlētājs cīnās par savu vietu sastāvā, bet pie tam, vienmēr gatavs palīdzēt otram. Domāju, pirmajās pārbaudes spēlēs mēs parādījām, ka potenciāls FK “Liepāja” ļoti liels. Bet, neapšaubāmi, mēs saprotam, ka mūsu komanda tikai ceļa sākumā.

Tamazs Pertija, FK “Liepāja” galvenā trenera komentārs:

– Mēs gribam, lai konkurence katrā līnijā būtu ļoti augsta, lai katrs futbolists teicami saprastu, ka vieta sastāvā nevar būt garantēta, ka atslābināties nekad nedrīkst. Važa, bez šaubām, palielinās konkurenci aizsardzībā, gudrs spēlētājs, labi lasa spēli, vienmēr gatavs pašaizliedzīgi sisties līdz galam.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv