FK “Liepāja” futbolisti ļoti produktīvi aizvadījuši pirmo sagatavošanās mēnesi. Janvāris aizlidojis vienā elpas vilcienā: intensīvs treniņu darbs, daudz pārbaudes spēļu – viss izpildīts kvalitatīvi, akurāti un pēc grafika. Nāk februāris, bet šis ir laiks vēl vienam fundamentālam un ļoti svarīgam sagatavošanās etapam – treniņnometnei Turcijā. Tas Tamaza Pertijas komandai sākas 1. februārī un noslēgsies 21. februārī. Labu darbu, komanda!

Bez šaubām, par treniņnometnes svarīgumu daudz runāt nav vajadzības. Varens darbs visos virzienos: fiziskie uzdevumi, taktiskās nianses, spēles saites un daudz kas vēl. Protams, bez treniņu darba FK “Liepāja” gaida daudz interesantu pārbaudes spēļu ar spēcīgiem pretiniekiem. Mēs spēlēsim ar Ukrainas klubiem, kā arī ar komandām no Ziemeļmaķedonijas, Gruzijas, Moldovas un Uzbekistānas. Spēles ar klubiem-grandiem FC Dynamo Kyiv un FC Sheriff – jau februārī klasiskas spēles Eirokausu līmenī!

Spēļu kalendārs

3.02. FK Liepāja  – LNZ Cherkasy FC

5.02. FK Liepāja – KF Shkëndija

8.02. FK Liepāja – FC Veres

10.02. FK Liepāja – FC Kolkheti-1913

12.02. FK Liepāja – FC Dynamo Kyiv

14.02. FK Liepāja – FC Sheriff 

19.02. FK Liepāja – FC Sogdiana

Godājamie līdzjutēji, mēs izsmeļoši pastāstīsim jums par notikumiem nometnē visos oficiālajos kluba informācijas avotos. Lūdzam ņemt vērā, ka nometnes laikā iespējamas izmaiņas spēļu kalendārā. Paldies!

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv