Godājamie līdzjutēji! Apsveicam visus ar jaunās futbola sezonas sākumu! Ilgā gaidīšana palikusi pagātnē, nebeidzamā pirmssezona, visbeidzot, noslēgusies – futbols atgriežas Latvijas stadionos. Sestdien, 9. martā, lielais futbols atgriežas Liepājā!

Un tā, sestdien, 9. martā, Tamaza Pertijas komanda aizvadīs pirmo 2024. gada Latvijas čempionāta spēli. TonyBet Virslīga pirmās kārtas ietvaros mūsu komanda mājās tiksies ar klubu “Tukums 2000/Telms”. Spēle notiks stadionā “Daugava” (rezerves laukums), sākums – 14:00. Ieeja bez maksas. Laipni lūgti! Sākam jauno sezonu kopā.

FK “Liepāja” atklāj savu 11. sezonu Latvijas klubu futbola elitē. Protams, kā arī visas iepriekšējās sezonas, tā noteikti sanāks sarežģīta, emocionāla un, bez šaubām, ļoti interesanta. Patreiz neviens nezin, kas būs iznākumā un kā noslēgsies sezona-maratons. Bet jebkurā gadījumā var nešaubīties, ka FK “Liepāja” izdarīs visu iespējamo, lai spēlētu labāk un spēcīgāk, kā iepriekšējos gados. Mēs noteikti ļoti pacentīsimies veiksmīgi risināt nopietnus uzdevumus un darīsim visu, lai dāvātu prieku mūsu kluba līdzjutējiem. Lai mums viss izdodas!

Tiekamies stadionā!

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

Pirmkārt, apsveicu visus līdzjutējus ar sezonas sākumu. Novēlu visiem labu futbolu un panākumus jūsu mīļajām komandām. Protams, visvairāk uzvaru novēlu FK “Liepāja” līdzjutējiem. Zinu, ka mūsu klubam ir uzticīgi līdzjutēji, kuri vienmēr kopā ar komandu, viņi priecājas par panākumiem un atbalsta mūs grūtos periodos. Ļoti gribam iepriecināt viņus jau pirmajā spēlē!

Mēs visi ļoti ilgi gaidījām, tādēļ, nešaubos, spēle būs ļoti emocionāla. “Tukums” – laba komanda, nepiekāpīga, ar savu rokrakstu. Mums jāspēlē tā, lai neļautu pretiniekam iespēju sajust pārliecību. Protams, tikai uzvaru nosaukšu par rezultātu, kurš mūs apmierinās šajā mačā.

 TONYBET VIRSLĪGA 2024. 1. kārta

FK Liepāja – FK Tukums 2000/Telms

Sestdiena. 9.03, 14:00. 
Stadions “Daugava”, rezerves laukums.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv