Sestdien, 16. martā, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” otrās kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda viesos tiksies ar klubu FK “Metta”. Spēle notiks Rīgā, Hanzas skolas stadionā. Sākums – 13:00. Svarīga un grūta spēle, kurā mums ļoti vajadzīgi punkti. Sitīsimies tikai par uzvaru!

Diemžēl, sezonas starts sanāca neveiksmīgs, un, protams, tas stipri lika vilties. Bet tā ir arī nopietna rakstura pārbaude. Tagad nedrīkst salūzt, nedrīkst saskumt un šaubīties. Mēs esam spēcīgi, un par to nav nekādu šaubu! Galvenais, aukstasinīgi, pārliecināti un ar pilnīgu pašatdevi pierādīt savu spēku laukumā.

Neapšaubāmi, spēle gaidāma sarežģīta. Pretinieks dzimtajās sienās izslavēts ar savu nepiekāpību un ne reizi vien radījis nepatikšanas atzītiem favorītiem. Bet nav nekādu šaubu, ka tas mums pa spēkam. Tikai svarīgi atcerēties: panākumam obligāti vajadzīgs raksturs, kaujinieciska noskaņa un tā pati pilnīgā pašatdeve. Un tad viss izdosies!

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

Mūs gaida interesanta un grūta spēle. “Metta” savā laukumā visiem neērts pretinieks. Tās trumpji visiem zināmi: nepiekāpība, agresivitāte un cīņa katrā laukuma daļā. Protams, savu līdzjutēju priekšā laukuma saimnieki pacentīsies parādīt savu labāko futbolu. Mums jābūt gataviem visam. Vajag reabilitēties vispirms savā priekšā un parādīt spēli, uz kuru tiešām spējīgi. Ātrums, noskaņošanās un milzīga vēlēšanās – viss tas mums obligāti vajadzīgs sestdien.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 2. kārta

FK Metta – FK Liepāja

Sestdiena. 16.03, 13:00. 
Rīga. Hanzas vidusskolas laukums.

Foto – fsmetta.lv

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv