Ceturtdien, 4. aprīlī, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” ceturtās kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda viesos tiksies ar klubu “Riga” FC. Spēle notiks Mežaparkā, sākums – 18:00. Biļetes var iegādāties bilesuserviss.lv Mūs gaida vēl viens ļoti sarežģīts mačs, kurā obligāti jāsitas par punktiem.

Mūsu komanda dodas ciemos pie viena no turnīra galvenajiem favorītiem. Pretinieks spēcīgs un draudīgs, pie tam, viņš alkst atgriezties uz uzvaru ceļa pēc neveiksmes Valmierā. Būs grūti, bet tas vispār attiecas uz jebkuru čempionāta spēli. Galvenais, ka mēs noteikti varam “apbēdināt” favorītu,atņemt punktus un sākt celties tabulā. Cīnīties līdz galm, sisties katrā epizodē, un tad viss iespējams. Īstais laiks iesist, nevar jau mūsu apbēdinošais vārtu sausums turpināties bezgalīgi!

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

– Mūs gaida grūta spēle, visiem zināms pretinieka spēks un viņa milzīgās ambīcijas. Viņi obligāti gribēs reabilitēties par zaudējumu iepriekšējā kārtā. Mums vispirms vajag pieiet spēlei pilnībā gataviem psiholoģiski. Visi grib izlabot situāciju, un mēs ceram, ka pirmais solis šajā virzienā tiks izdarīts 4. aprīlī Rīgā.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 4. kārta

Riga FC – FK Liepāja

Ceturtdiena. 4.04, 18:00. 
Rīga. Mežaparks SV.

Foto – Riga FC

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv