Otrdien, 23. aprīlī, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” 8. kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda dzimtajās sienās tiksies ar klubu FS “Jelgava”. Spēle notiks stadionā “Daugava” (rezerves laukums), sākums – 17:30. Ieeja bez maksas. Ļoti svarīga spēle, kurā mūsu komandai ļoti vajadzīgi atgriezties uz uzvaru ceļa. Laipni lūgti!

Vētrainās emocijas, kuras kļuva par saspringtā derbija rotu, liekas, vēl nekur nav zudušas. Un kā gan tām izzust tik ātri?! Kaut vai tādēļ, ka mēs visi redzējām, ka spēles liktenim izšķiroša nozīme bija rupja tiesnešu kļūda. Tas, protams, ļoti satrauc, bet mums vienalga jāpaliek stipriem. Jebkurā situācijā. Nedrīkst salūzt, jāturpina ticēt sev un komandai.

Un domāt tikai par jaunu spēli. Ļoti svarīgu, kurā FK “Liepāja” var apmierināt tikai uzvara. Pie mums ciemos brauc turnīra pastarītis, bet, bez šaubām, tas nesola vieglu pastaigu. Nekādā gadījumā. “Jelgava” bīstama, mums obligāti visas 90 minūtes jāpaliek ļoti uzmanīgiem, savāktiem un noskaņotiem sisties līdz galam. Tikai tā var gūt ļoti vajadzīgos trīs punktus.

Laipni lūgti, godājamie līdzjutēji. Tiekamies stadionā!

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

– Iepriekšējais mačs atņēma ļoti daudz spēka un emociju. Derbijā mēs bijām pelnījuši ko vairāk, parādījām labu futbolu. Neatcerēšos tagad par tiesnešu rupjo kļūdu, visi par to zin, bet, neapšaubāmi, uz spēlētājiem tādi notikumi atstāj stipru ietekmi. Tā kā pirms mača ar “Jelgavu” pats svarīgākais saglabāt psiholoģisko pārliecību, būt atbrīvotiem un iziet laukumā maksimāli noskaņotiem.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 8. kārta

FK Liepāja – FS Jelgava

Otrdiena. 23.04, 17:30.

Stadions “Daugava”, rezerves laukums.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv