Ceturtdien, 2. maijā, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” desmitās kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda viesos tiksies ar klubu FK “Tukums 2000/Telms”. Sākums – 18:00. Sākas turnīra otrais aplis, kuru mūsu komandai jāaizvada pavisam savādāk, kā pirmo. Ļoti svarīgi veiksmīgi sākt jau ceturtdien.

Protams, spēle gaidāma smaga un saspringta. Pretinieks ļoti cienīgs, pirmajā riņķī “Tukums” savā laukumā uzvarēja pat vareno “Riga”. Vispār, arī bez šīs skaļās sensācijas mums brīnišķīgi zināmas Tukuma komandas ambīcijas un raksturs. Pirmajā kārtā mēs par to labi uzzinājām, un tagad mums, bez šaubām, ir ko pierādīt pretiniekam. Recepte ļoti vajadzīgajai uzvarai acīmredzama: pilnīga pašatdeve, kaujiniecisks noskaņojums un uzvaras griba. Cīnīties no sākuma līdz beigām!

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

– Ļoti nopietni gatavojamies. Zinām, ka “Tukums” laba komanda, spēlē disciplinēti, cīnās katrā laukuma daļā, bez pretošanās neatdod nevienu bumbu. Sastāvā ir labi izpildītāji, mums tie jāneitralizē, jāliedz iespēju parādīt savas stiprās puses. Ļoti svarīgi nezaudēt cīņu, būt stiprākiem un labākiem katrā divcīņā.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 10. kārta

FK Tukums 2000/Telms – FK Liepāja

Ceturtdiena. 2.05, 18:00. 
Tukums. Stadions (mākslīgais laukums).

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv