Svētdien, 19. maijā, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” četrpadsmitās kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda viesos tiksies ar klubu “Auda”. Spēle notiks Rīgā, Mežaparkā, sākums – 21:00. Ļoti svarīga spēle.

Spēlējam ļoti svarīgu un grūtu maču ar pretinieku, kurš brīnišķīgi atceras par spēli pirmajā riņķī. Tad FK “Liepāja”, parādot dzelžainu raksturu, uzvarēja un pārtrauca savu neveiksmīgo sēriju turnīra startā. Tā uzvara no mums prasīja milzīgus fiziskos un psiholoģiskos spēkus. Tagad mūs gaida kas līdzīgs. Pretinieks būs ļoti motivēts, būs sportiski ļoti nikns, un mums nāksies dot tam ļoti kvalitatīvu un cienīgu atbildi.

Spēle, kura var būt mums par pagriezienu čempionātā. Jāspēj gūt ļoti svarīgus punktus!

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

Principiāla spēle, būs ļoti interesanti un saspringti. Nešaubos, ka abas komandas spēlēs tikai uz uzvaru. Svarīgi liegt pretiniekam ātrumu un plašumu, mums tas ļoti labi izdevās pirmajā riņķī. Gatavojamies ļoti nopietni, brīnišķīgi saprotam spēles svarīgumu. Ticu saviem spēlētājiem un zinu, ka viņi var uzvarēt tādas principiālas spēles. Priekš tām vajag atstāt laukumā visus spēkus un ticēt sev un partneriem.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 14. kārta

FK Auda – FK Liepāja

Svētdiena. 19.05, 21:00. Mežaparks SV.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv