Piektdien, 24. maijā, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” 15. kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda mājās tiksies ar klubu “Valmiera” FC. Spēle notiks stadionā “Daugava” (rezerves laukums), sākums – 18:30. Ieeja bez maksas. Vēl viena ļoti svarīga un principiāla spēle. Laipni lūgti!

Kalendārs ‘”Valmierai” izrādījies tāds, ka uz Liepāju komanda brauc divas reizes dažu dienu laikā. Ja pirmajā gadījumā viesi laukumā izrādījās īsti laukuma saimnieki un pārliecinoši uzvarēja, tad piektdien ļoti gribas, lai viss būtu otrādi. Lai laukuma saimnieki būtu tieši saimnieki, dominētu un panāktu ļoti vajadzīgo uzvaru. Mēs to ļoti gaidām! Daudzās spēlēs, likās, uzvara pavisam tuvu, bet nē, neizšķirts, neizšķirts… Mums ļoti vajadzīgi īsti, pilnvērtīgi trīs punkti!

Protams, būs ļoti sarežģīti. “Valmiera” labā formā, “Valmiera” sportiski nikna un īpaši uz “Liepāju”. Pirmais aplis, Eirokausu sezona – pretiniekam daudz iemeslu lielam zobam uz mūsu komandu. Bet mums jāturpina mūsu labā gaita un jāsaglabā pozitīvais fons! Tātad, galēja pašatdeve, cīņa un milzīga vēlēšanās uzvarēt.

Ļoti gribas uzvarēt.

Laipni lūgti, godājamie līdzjutēji. Tiekamies stadionā!

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

Svarīga un principiāla spēle. Zinām, ka pretinieks būs noskaņots pašā kaujinieciskajā veidā: viņi brīnišķīgi atceras zaudējumu pirmajā riņķi un tā tālāk. Mums noskaņojums, protams, arī būs tik pat varens. Esmu pārliecināts, skatītājiem garlaikoties noteikti nevajadzēs: viņus gaida karstas emocijas un saspringta kauja. Mūsu komanda no spēles uz spēli rāda kvalitatīvu futbolu, mēs pieliekam, gūstam punktus, bet, diemžēl, sen nevaram uzvarēt. Mēs bieži ļoti tuvu uzvarai, bet pietrūkst pavisam nedaudz. Jo lielāka mūsu vēlēšanās izcīnīt piektdien trīs punktus!

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 15. kārta

FK Liepāja – Valmiera FC

Piektdiena. 24.05, 18:30.

Stadions “Daugava”, rezerves laukums.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv