Trešdien, 29. maijā, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” 16. kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda mājās tiksies ar klubu “Grobiņas SC/LFS”. Mūs gaida karsts derbijs. Neaizmirstams un emocionāls notikums. Pirmo reizi sezonā mūsu komanda spēlēs galvenajā stadionā – sagaidījām, īstais futbols sākās! Sākums – 18:00. Ieeja bez maksas. Lieli futbola svētki Liepājā, kurus nedrīkst palaist garām! Laipni lūgti!

Tas būs lielisks paskats, kuru jūs, godājamie līdzjutēji, vēl ilgi atcerēsieties. Mums par to šaubu nav. Derbijs – tur vienmēr ārprātīga spriedze un absolūti neparedzams uzvedums, un tieši šī spēle solās būt vispār vienkārši ugunīga. Visas 90 minūtes laukums labā nozīmē liesmos!

Obligāti nāciet uz stadionu, lai par derbiju Liepājā vēl ilgi runātu un apspriestu visi tie, kuri mīl un interesējas par Latvijas futbolu. Tiekamies!

Protams, mūsu komandai šis mačs ļoti svarīgs un aizraujošs notikums. Pārbaudījums. Daudzas neveiksmes mēs jau vīrišķīgi pārdzīvojām šajā smagajā sezonā, patreiz mums ļoti vajadzīgs prieks un pozitīvisms. Mums vajadzīgi šie trīs punkti. Neviens nezin, kas būs laukumā, futbols (jo vairāk tādā derbijā!) nekad nepārstāj pārsteigt. Bet no mūsu puses absolūti nepieciešama cīņas griba, kaisle, enerģija un pilnīga pašatdeve.

Mums nepieciešams nospēlēt šajā derbijā tā, lai mums nebūtu kauns.

Visi uz lielo futbolu. Nepalaidiet garām.

Laipni lūgti, godājamie līdzjutēji. Tiekamies stadionā!

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

Te nav ko daudz runāt. Derbijs, spēlējam galvenajā stadionā, izejam uz zāles seguma. Bez šaubām, tie būs milzīgi futbola svētki Liepājā visiem līdzjutējiem. Pirmais mūsu mačs sezonā izsauca daudz emociju, bet jaunais, nešaubos, būs vēl emocionālāks un interesantāks. Ļoti ceru, ka atmosfēra stadionā būs brīnišķīga, un tā palīdzēs komandām parādīt kvalitatīvu un skaistu futbolu. Gaidu no savas komandas raksturu un milzīgu vēlēšanos sisties par uzvaru no sākuma un līdz beigām.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 16. kārta

FK Liepāja – Grobiņas SC/LFS

Trešdiena. 29.05, 18:00. Stadions “Daugava”.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv