Svētdien, 2. jūnijā, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” 17. kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda viesos tiksies ar klubu FS “Jelgava”. Spēle notiks Jelgavā stadionā Zemgales OC, sākums – 16:00. Ļoti svarīga spēle. Jābūt maksimāli nopietniem un sakoncentrētiem.

Spēle, pēc kuras beidzot iestāsies beigas kalendāram-gaļasmašīnai. Divus mēnešus visas komandas čempionātā spēlēja praktiski bez pārtraukuma, un var tikai iedomāties, kādas milzīgas pūles tas prasīja no spēlētājiem. Puiši, 2. jūnijā no jūs tiek prasīta vēl viena varena piepūle! Jūs brīnišķīgā stilā izcīnījāt trīs punktus derbijā; Jelgavā mēs gaidām tieši tādu pašu teicamu uzstāšanos. Ļoti gribās, lai mūsu uzvaras ceļš nepārtrūkst.

Viss acīmredzams bez liekiem vārdiem. Tur arī kļūmīgais mačs pirmajā riņķī. Tur arī komandu stāvoklis tabulā. Tur arī principiāla sāncensība. Tur arī… Pietiks. Puiši, vajag iziet laukumā un atstrādāt visas 90 minūtes līmenī, kādā jūs visus iepriecinājāt derbijā.

Vajag.

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

– Brīnišķīgi saprotam mača svarīgumu. Kad tikai esi sajutis labas uzvaras garšu, kad atkal atgriezies pozitīvs noskaņojums, tad ļoti negribās visu to zaudēt. Braucam uz Jelgavu un zinām, ka mūs tur gaida ļoti grūta spēle. Pretiniekam nav ko zaudēt, viņš cīnās par punktiem. Mums jāturpina tādā pat garā, kā uzvarētajā derbijā. Maksimāla uzmanība un vispārēja noskaņošanās.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 17. kārta

FS Jelgava – FK Liepāja

Svētdiena. Jelgava. 2.06, 16:00. Stadions Zemgales OC.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv