Otrdien, 25. jūnijā, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” 20. kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda mājās tiksies ar klubu FK “Metta”. Sākums – 18:00. Ieeja bez maksas. Mūs gaida ļoti principiāla spēle. Laipni lūgti!

Mēs teicami saprotam, ka šajās dienās visi svin Līgo. Mēs vēlreiz apsveicam visus ar pašiem brīnumainākajiem gada svētkiem! Ceram, ka jums, godājamie līdzjutēji, lielisks noskaņojums un jūs neaizmirstat par futbolu Liepājā!

Mūsu komandai svinēt nav kad: mēs atgriežamies dzimtajā stadionā, lai spēlētu mājās kārtējo ļoti principiālo maču. Gaidām jūs tribīnēs: mums ļoti vajadzīga jūsu svētku enerģija un atbalsts!

Pret tādu komandu, kā “Metta”, mums kā reiz laukumā ļoti vajadzīga enerģija un cīņas griba. Mums ir, ko teikt tieši šim nepiekāpīgajam pretiniekam…

Galvenais panākuma noteikums: obligāti sisties katrā laukuma daļā.

Laipni lūgti, godājamie līdzjutēji. Tiekamies stadionā!

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

– Vajag saglabāt pozitīvas emocijas un kaujiniecisku noskaņojumu. “Metta” spēcīgs pretinieks, un, diemžēl, šajā sezonā mums vēl nav izdevies ar viņiem nospēlēt tā, lai pēc fināla svilpes mēs būtu apmierināti. Tam obligāti jāpiedod mums motivāciju. Ļoti ceru, ka mūsu līdzjutēji stadionu atstās priecīgā noskaņā. Priekš tā mēs izdarīsim visu, kas mūsu spēkos.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 20. kārta

FK Liepāja – FK Metta

Otrdiena. 25.06, 18:00. Stadions “Daugava”.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv