Svētdien, 7. jūlijā, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” 22. kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda mājās tiksies ar klubu “Riga” FC. Sākums – 18:00. Ieeja bez maksas. Pie mums ciemos brauc vēl viens favorīts. Mēs jau atņēmām tam punktus mājas spēlē, ļoti vajag izdarīt to vēlreiz. Gaidām jūs stadionā, draugi, laipni lūgti!

Tikko uz Liepāju atbrauca viens gigants. Mēs cīnījāmies ar to cienīgi. Tagad gaidām satikšanos spēlē ar citu klubu-gigantu. Tas patreiz sportiski nikns, tas zaudē punktus biežāk, kā līderis. Tas ir spēcīgs un bīstams. Tā kā, bez šaubām, mēs gatavojamies jaunai spēlei – pārbaudījumam. 

Mums ļoti svarīgi tagad nospēlēt maksimāli cienīgi. Parādīt kaujinieciskas īpašības no sākuma un līdz beigām. Bet ar to par maz. Patreiz nepietiekami vienkārši gūt apmierinājumu no spēles. Patreiz mums ļoti vajag gūt punktus. Kā FK “Liepāja” jau darīja kā reiz mājas mačā ar “Riga” FC, kad 14. maijā mēs parādījām dzelžainu raksturu un beigās izrāvām svarīgu neizšķirtu. Tagad tas ir uzdevums – minimums.

Atkāpties nav kur. Katra spēle, kā pēdējā.

Laipni lūgti, godājamie līdzjutēji. Tiekamies stadionā!

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

– Vēl viena ļoti smaga spēle, bet kurš atcerēsies, kad mums bijušas savādākas? Situācija tāda, ka mums vienkārši nepieciešams cīnīties par punktiem katrā spēlē, nepievēršot uzmanību pretinieka līmenim. Protams, “Riga” FC būs vispārīgi motivēta, viņiem ļoti vajag samazināt līdera atrāvienu. Mums ļoti vajag nepiekāpties pretiniekam noskaņojumā un motivācijā un sisties par katru bumbu. Psiholoģiskajam faktoram šajā spēlē būs izšķiroša nozīme.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 22. kārta

FK Liepāja – Riga FC

Svētdiena. 7.07, 18:00. Stadions “Daugava”.

Foto – Sanita Ieva Sparāne, RFS

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv