Trešdien, 30.aprīlī, Daugavpilī, stadionā „Celtnieks” FK Liepāja aizvadīs izbraukuma spēli Latvijas „SMSCredit.lv virslīgā” pret vietējo Daugavpils FC Daugava futbolistiem.

Spēles sākums 17:00

FK Liepāja futbolistiem sezonas sākums ir vērtējams ar pluss zīmi, lai arī daudzi neticēja liepājnieku spējām pirms sezonas, tad šobrīd FK Liepāja parāda, ka ar viņiem ir jārēķinās katram pretiniekam. Sezonas 7 spēlēs ir iekrāti 13 punkti, kas šobrīd dod otro vietu turnīra tabulā, bet tur pat ir Skonto futbolisti un Daugavpils FC Daugava. FK Liepāja spēļu grafiks ir ļoti saspringts, kurš arī ir novedis pie traumām, spēlē nevarēs palīdzēt centra aizsargs Ivans Peča un komandas viens no uzbrukuma līderiem Kristaps Grebis.

Daugavpils FC Daugava futbolisti šosezon ir iekrājuši 12 punktus piecās spēlēs. Zaudējums piedzīvots tikai pret FK Jelgava ar rezultātu 1-2. Trešdienas spēli var dēvēt par 6 punktu spēli, jo abas komandas atrodas līdzās turnīra tabulā un šobrīd uz otro vietu virslīgas kopvērtējumā pretendē veselas 4 komandas.

Pirms spēles FK Liepāja treneris Roberts Čilingarjans : „Dodamies uz Daugavpili pēc 3 punktiem. Iepriekšējo reizi, kad bijām Daugavpilī atstājām tur punktus un braucām mājas ar 1 punktu (neizšķirts pret BFC Daugavpils) šoreiz centīsimies savākt trīs punktus. Spēlētāji ir fiziski gatavi, ko pierādīja jau iepriekšējā spēlē pret FS METTA/LU. Pretinieki ir spēcīgi, bet ja parādīsim savu spēli, tad ir pa spēkam izcīnīt uzvaru.”

FK Liepāja kapteinis Reinis Flaksis : „Komandā čaļi jūtas labi. Grūtais spēļu grafiks? Laikam jau, ka esam pieraduši pie spēlēm ik pēc trīs dienām. Viss ir kārtībā, braucam uz Daugavpili pierādīt, ka esam gatavi cīnīties arī ar šīs pilsētas spēcīgāko komandu.”

 

FOTO : Mārtiņš Sīlis