Sestdien 24.maijā, FK Liepāja futbolisti dodas jau trešo reizi savā tālākajā izbraukumā uz Daugavpili, šoreiz pretī stāsies BFC Daugavpils futbolisti.

FK Liepāja šobrīd atrodas trešā vietā virslīgas tabulā ar izcīnītiem 22 punktiem. Liepājnieki pēdējās spēlēs rāda atzīstamu sniegumu, kas arī parādās rezultātos, pēdējās trīs spēlēs izcīnītas trīs uzvaras. Viesos izcīnīta smaga uzvara pār FC Jūrmala un mājas uzvarēti FK Jelgava futbolisti, kā arī Jūrmalas „Spartaks”. Pirmajā tikšanās reizē Daugavpilī liepājnieki atstāja punktus un devās mājās ar neizšķirtu. BFC Daugavpils vārtus guva spēles izskaņā, kad precīzs bija Janis Bovins.

BFC Daugavpils futbolistiem, punkti nekrājas tik raiti, kā liepājniekiem. Debitanti ar izcīnītiem 11 punktiem atrodas sestajā pozīcijā turnīra tabulā. BFC Daugavpils zaudējumu sēriju izdevās pārtraukt iepriekšējā spēlē, kad tika fiksēts neizšķirts pret FS METTA/LU futbolistiem. Sestdien BFC Daugavpils futbolisti centīsies izcīnīt trīs punktus, lai nostabilizētos sestajā pozīcijā un attālinātos no tuvākajiem sekotājiem Jūrmalas „Spartaks” .

Pirms gaidāmās spēles FK Liepāja prezidents Māris Verpakovskis atzina : „BFC Daugavpils rāda ļoti labu sniegumu, domāju, ka neviens nebija gaidījis no debitantiem šādu spēli. Tiešām patīkami redzēt, ka Daugavpilī var pastāvēt divas labas komandas. BFC Daugavpils ar gados jaunu sastāvu spēj rādīt labu futbolu pret jeb kuru pretinieku. Tas pierādījās arī iepriekšējā tikšanās reizē, kad grūtā spēlē cīnījāmies neizšķirti.”

FK Liepāja uzbrucējs Kristaps Grebis : „BFC Daugavpils ir laba komanda. Šogad nav nevienas komandas, kuras būtu pastarītes, visas komandas cīnās kā līdzīgs ar līdzīgu. Būs grūta cīņa Daugavpilī, bet viennozīmīgi braucam pēc trīs punktiem. ”

Spēles sākums 18:00 stadionā „Celtnieks”

FOTO: Mārtiņš Sīlis