Trešdien, 11. jūnijā, 19:00, stadionā „Daugava” FK Liepāja uzņems FC Jūrmala futbolistus.

FK Liepāja iepriekšējā kārtā sagādāja pirmo zaudējumu FK Ventspils futbolistiem ar rezultātu 2:0 un turpina savu uzvaru sēriju. FK Liepāja uzbrukums ir viens no bīstamākajiem virslīgā, galvenais vaininieks, protams, ir Jānis Ikaunieks, kurš ne tikai gūst vārtus, bet arī izveido labas vārtu gūšanas iespējas saviem komandas biedriem. Iepriekšējā spēlē, kad tika uzvarēta FK Ventspils Jānis Ikaunieks guva vienus vārtus un atdeva arī rezultatīvu piespēli brālim Dāvim Ikauniekam. FK Liepāja trenējas pilnā sastāvā, gatavojas grūtai cīņai, iepriekšējā tikšanās reizē FK Liepāja viesos tikai spēles izskaņā izrāva uzvaru ar rezultātu 3:2, kā arī Latvijas Kausa ¼ fināla spēlē tikās ar FC Jūrmala futbolistiem. Toreiz FK Liepāja bija pārāka ar rezultātu 2:1. FK Liepāja 13 spēlēs ir izcīnījusi 28 punktus un ierindojas 3. vietā turnīra tabulā.

FC Jūrmala pirms sezonas bija ļoti ambicioza, tika piesaistīti augstas klases futbolisti, kā Pāvels Mihadjuks un Maksims Rafaļskis. Komandas mērķi bija eirokausi, bet no tā visa nekas nav izdevies. Zaudējums Latvijas Kausā, finansiālas problēmas, vairāku leģionāru aiziešana no komandas noveda pie tehniskā zaudējuma pret FS METTA/LU, kad jūrmalnieki atteicās doties laukumā. Šobrīd FC Jūrmala ir gatava doties laukumā un redzēsim mazliet novājināto komandu „Daugava” stadionā. FC Jūrmala ar 5 punktiem 13 spēlēs stabili ierindojas pēdējā vietā turnīra tabulā. Ja pirms sezonas tika runāts par labāko četrinieku, tad šobrīd komanda ir viena no kandidātēm uz izkrišanu no virslīgas. Lieki piebilsts, ka tuvākais konkurents FS METTA/LU saņēma tehnisko uzvaru tieši pār FC Jūrmala un izglābās no pēdējās vietas turnīra tabulā.

FK Liepāja kapteinis Reinis Flaksis : „Galvenais nedrīkst nenovērtēt pretinieku, ko pierādīja pēdējā spēle pret FC Jūrmala, kad izglābāmies pašās beigās. Domāju, ka rīt nebūs problēmu, jo komandā ir pareizais noskaņojums, lai rīt uz laukuma atdotu visus spēkus. Eiforija varbūt bija tikai pēc spēles vakarā, kad nevarēja aizmigt, bet no rīta jau visi sapratām, ka neesam vinnējuši Barselonu un jāgatavojas nākamai spēlei. Komanda ir atpūtusies un labā formā, ceram un ticam, ka uzvarēsim katru nākamo spēli. Cik uzvaras pēc kārtas ir? Laikam, ka piecas.”