Pirms spēles liels jautājums bija vai FC Jūrmala kāps laukumā. FC Jūrmala ieradās Liepājā un gatavojās spēlei. Liepājniekiem sastāvā bija diezgan lielas izmaiņas, Raivo Varažinskis kurš bija aizvadījis visas sezonas spēlēs palika rezervē, ceļgala traumas dēļ un vārtos stājās viņa dublieris Toms Vīksna. Liels iztrūkums bija aizsardzībā Toms Mežs, kurš nevarēja palīdzēt komandai diskvalifikācijas dēļ. Laukumā bija atgriezies Kristaps Grebis, kurš sadziedējis traumu ir gatavs palīdzēt turpmākajos mačos.

Spēle iesākas ar FK Liepāja pārsvaru, liepājnieki neļāva izvērsties viesu spēlētājiem un uzspieda savu spēli, kas nesa augļus. 18. minūtē precīzi sit Kristaps Grebis, gūstot savus 6 vārtus virslīgā. Pēc nepilnām 20 minūtēm, atkal gavilē līdzjutēji, precīzi sit Jānis Ikaunieks, kurš tika arī apbalvots pēc pirmā puslaika par maija mēneša labāko spēlētāju. Ejot atpūtā 2:0, pēc rezultāta var spriest, ka FK Liepāja neatstāja iespējas FC Jūrmala komandai, bet tā nebūt nebija. Vairākas reizes Toms Vīksna iesaistījās spēlē, lai arī jaunajam vārtsargam tā bija debija, nekas par to neliecināja, pārliecinoši darbojās vārtos un vairāk kārtīgi glāba mājiniekus no vārtu zaudējuma.

Otrais puslaiks turpinājās tā pat kā pirmais, ar lielu FK Liepāja pārsvaru, dažreiz FC Jūrmala tika līdz pretuzbrukumam, bet tas arī viss. 56. minūtē atkal savu vārdu teica Jānis Ikaunieks 3:0, pēc minūtes jau 4:0 atkal Jānis Ikaunieks precīzs un nokārto sev hattrick. Uzbrukuma vilnis nemazinājās, 60. minūtē teicamā pozīcijā nonāk kārtējo reizi Jānis Ikaunieks, bet tiek neatļauti gāzts, 11 metru soda sitiens. Dodas izpildīt Kristaps Grebis, precīzi 5:0. Spēlētas 60 minūtes, bet rezultāts jau ļoti nepatīkams FC Jūrmala futbolistiem, liepājniekiem ir izdevība pēc izdevības, bet netiek izmantotas. 70.minūtē precīzi sit uz maiņu nākušais Iļja Šadčins 6:0. Spēles temps mazliet nomierinās, bet vēl aizvien liepājnieki turpina dominēt laukumā. Skaistu punktu spēlei pieliek Jānis Ikaunieks gūstot savus ceturtos vārtus spēlē un 14 visā virslīgā, 7:0, spēle noslēgusies.

Pēc spēles preses konferencē FC Jūrmala treneris Gosho Petkov bija ļoti īss un kodolīgs : „Komanda nospēlēja ļoti slikti, neko labu pēc 0:7 nevaru pateikt. Ja komanda transfēru laikā piesaistīs spēlētājus, tad būs iespējams pastāvēt, savādāk būs ļoti grūti.”

FK Liepāja galvenais treneris Viktors Dobrecovs : „Galvenais uzdevums bija neielaist vārtus. Toms Vīksna aizvadīja perfektu spēli un vairākas reizes glāba komandu no vārtu zaudējuma. Mēs ļāvām sist vairāk nekā FK Ventspils komandai iepriekšējā reizē. Prieks par uzvaru un gatavojamies nākamai spēlei.”

Nākamo mājas spēli FK Liepāja aizvadīs 21.jūnijā 17:00 stadionā Daugava.