Sestdien 21. jūnijā, stadionā „Daugava” plkst 17:00, FK Liepāja uzņems Daugavpils Daugava futbolistus.

FK Liepāja iepriekšējā virslīgas spēlē cieta sakāvi pret FK Daugava Rīga ar rezultātu 0:4 un pārtrauca savu 6 uzvaru sēriju. Šobrīd liepājnieki trenējas pilnā sastāvā un komandā arī atgriezies pamatvārtsargs Raivo Varažinskis. Šobrīd FK Liepāja turnīra tabulā ir noslīdējusi uz 4.vietu, tādēļ šī spēlē būs ļoti svarīga abām komandām, jo tieši šī dueļa uzvarētājs nostiprināsies 3.vietā turnīra tabulā un turpinās pakaļdzīšanos FK Ventspils un Skonto futbolistiem. FK Liepāja 15 spēlēs ir izcīnījusi 31 punktu, par punktu vairāk, bet 16 spēlēs ir savākuši Daugavpils Daugava futbolisti. Ja sezonas sākumā pirmā vietā komfortabli iekārtojās FK Ventspils futbolisti, tad ar pirmo zaudējumu sezonā, kuru sagādāja liepājnieki, iepriekšējā gada čempioniem ir sākusies bez uzvaru sērija. Šobrīd ne tikai ir cīņa par trijnieku, bet reāli uz pirmo vietu turnīra tabulā pretendē 4 komandas.

FK Liepāja aizsargs Toms Mežs : „Iepriekšējās spēles rezultātu esam aizmirsuši un gatavojamies nākošai spēlei. Daugavpils Daugava ir spēcīgs pretinieks un galvenais konkurents uz trešo vietu turnīra tabulā. Cīnīsimies vienīgi par uzvaru, jo savādāk mēs sev sarežģīsim situāciju turnīra tabulā. Protams, ka atceros rezultātu Daugavpilī (3:5) iesitot 3 nedrīkstam atļauties zaudēt. Komandā visi jūtas labi un esam gatavi izcīnīt uzvaru. Aicinu visus atbalstīt komandu sestdienas spēlē.”

FK Liepāja šī ir ļoti svarīga spēle, lai turpinātu cīņu par labāko trijnieku. FK Liepāja aicina visus atbalstīt savu komandu, jo jūsu atbalsts ir ļoti svarīgs. Pierādīsim, ka vēl aizvien FK Liepāja spēles ir vienas no apmeklētākajām spēlēm virslīgā.

Visiem, sestdienas vārda dienas un dzimšanas dienas gaviļniekiem ieeja ir par brīvu.