Trešdien 25. jūnijā Slokas stadionā 19:00 Jūrmalas „Spartaks” uzņems FK Liepāja futbolistus.

Abas komandas šosezon ir tikušās vienu reizi, kad ar rezultātu 2:0 pārāki bija FK Liepāja futbolisti. Jūrmalas „Spartaks” sezonu iesāka diezgan neveiksmīgi, bet šobrīd jau rāda labu sniegumu un turpina pakaļdzīšanos tabulas trijniekam. Šobrīd ar 22 punktiem 17 spēlēs ieņem 6.vietu turnīra tabulā, bet pēdējo spēļu rezultāti rāda, ka jūrmalnieki spēs ieviest atkal intrigu starp labākām piecām komandām.

FK Liepāja pēdējās divās spēlēs nav guvusi vārtus, kas nozīmē, ka turnīra otra rezultatīvākā komanda ir mazā psiholoģiskā bedrē. Zaudējums 0:4 pret Daugava Rīga un 0:3 pret Daugavpils Daugava. Liepājnieki atveroties transfēru logam komandā meklēja papildinājumu un atrada to Roberta Savaļnieka veidolā. Liepājas atbalstītājiem labi pazīstams futbolists atgriezās Liepājā. Komanda trenējas pilnā sastāvā, vienīgi centra aizsargs Ivans Peča trenējas saudzīgā režīmā, bet uz spēli būs ierindā. Komandas noskaņojums ir labs un netiek domāts par iepriekšējiem zaudējumiem. FK Liepāja ilgu laiku atradās labāko triju komandu pulkā, bet pēc diviem neizteiksmīgiem zaudējumiem ir palaidusi priekšā Daugavpils Daugava futbolistus un ar 31 punktu 16 spēlēs atrodas 4.vietā tabulā. Lai nepalaistu labāko trijnieku vēl tālāk, tad liepājniekiem ir pienācis laiks rāpties ārā no zaudējumu bedres un kāpt uz uzvaras takas.

FK Liepāja pussargs Roberts Savaļnieks: „Komandā esmu iejuties labi, jo lielāko daļu no puišiem jau pazinu iepriekšs. Zinu, ka Jūrmalas „Spartaks” ir ļoti laba komanda ar skaļiem uzvārdiem, bet vienreiz jau pierādījām, ka varam uzvarēt un arī šoreiz centīsimies to izdarīt. Katrai komandai ir kritumi sezonā, bet ar to ir jāmāk tikt galā un jāsāk uzvarēt. Jūtos labi, kā arī komanda jūtas labi un ir gatavi noslēgt zaudējumu sēriju.”