SMScredit.lv Virslīgas 11.kārtas pārceltajā mačā Rīgas “Skonto” savā laukumā ar 2:0 pārspēja “Liepāju”. Vārtus rīdzinieku labā guva Ņikita Ivanovs un Artjoms Osipovs.

Spēles sākumā vairāk bumbu kontrolēja liepājnieki, kas epizodiski apdraudēja Andreja Pavlova sargātos “Skonto” vārtus (vairākas reizes arī pēc stūra sitieniem un labām iespējām soda laukumā), taču bez panākumiem. Laukuma saimnieki arī pamazām uzņēma apgriezienus, un 27.minūtē Ņikita Ivanovs pilnīgi netraucēts no vārtu priekšas ar galvu raidīja bumbu zem Raivo Varažinska sargātā cietokšņa pārliktņa.

Turpinājumā pārsvars jau bija “Skonto” – pirmā puslaika izskaņā pa vārtu stabu trāpīja Vladislavs Gutkovskis (vienreiz arī pirms Ivanova vārtu guvuma). Pēc pirmajām 45 minūtēm rezultāts bija 1:0 “Skonto” labā.

Otrā puslaika ievadā liepājnieki atkal bija aktīvāki, trāpot arī pa vārtu konstrukciju, tomēr pamazām viesu spiediens norima. Tuvojoties puslaika vidum, viesi ar maiņu palīdzību pastiprināja savu uzbrukumu, tomēr rīdzinieku aizsardzību uzlauzt nespēja – droši darbojās gan aizsargi, gan Pavlovs.

“Skonto” 76.minūtē spēja dubultot pārsvaru. Pēc izcila individuālā reida Varažinski pārspēja Artjoms Osipovs.

SMScredit.lv Virslīga

“Skonto” – “Liepāja” 2:0 (1:0)
Vārti: Ivanovs 27′ Osipovs 76′
Brīdinājumi: Bērenfelds 33′ Klimiašvili 67′ – Flaksis 47′ Jēkabsons 83′
“Skonto”: Pavlovs, Bērenfelds, Isajevs, Morozs, Rugins, Dvali, Apiā (Jermolajevs 81′), Klimiašvili, Gutkovskis (Šilings 90+3′), Osipovs, Ivanovs (Strods 90′).
“Liepāja”: Varažinskis, Mežs, Hmizs, Flaksis (Toress 56′), J.Ikaunieks, D.Ikaunieks (Gucs 69′), Kārkliņš, Afanasjevs (Grebis 60′), Jēkabsons, Savvaļnieks, Mihadjuks.
Galvenais tiesnesis: Aleksandrs Golubevs.

Informācijas avots : sportacentrs.com
FOTO : Mārtiņš Sīlis