Svētdien, 3.augustā, Slokas stadionā, 17:00 FC Jūrmala uzņems FK Liepāja futbolistus.

FC Jūrmala pirms sezonas sākuma bija ļoti ambicioza, tika komplektēts daudzsološs sastāvs, kas var cīnīties par trijnieku turnīra tabulā. Diezgan ātri šī ilūzija izgaisa un spēlētāji viens pēc otra pameta komandu un zaudējums nāca pēc zaudējuma. FC Jūrmala ir viena no divām komandām, kas šosezon nav devusies laukumā spēlētāju boikota dēļ, tieši pret saviem tiešajiem konkurentiem FS METTA/LU komanda atteicās doties laukumā, piedzīvojot tehnisko zaudējumu 0:3. FC Jūrmala šobrīd atrodas stabilā pēdējā vietā ar 7 punktiem 22 spēlēs neko vairāk arī cerēt nav iespējams. 9. vietā esošā FS METTA/LU 23. spēlēs ir sakrājusi 12 punktus. Šobrīd FC Jūrmala var tikai kost pirkstos par tehnisko zaudējumu, kas bija ļoti svarīgu trīs punktu vērtībā.

FK Liepāja šobrīd nerāda to stabilo spēli, kuru rādīja sezonas pirmā pusē, kad tika izcīnītas uzvaras un gūti skaisti vārti. Šobrīd liepājnieki mazliet samazinājuši savus apgriezienus, bet ar domām, ka nākamā spēlē viss mainīsies. FK Liepāja transfēru logā bija diezgan aktīva, interesanti, ka svētdien savu pirmo savstarpējo spēli aizvadīs abas komandas kopš liepājniekiem pievienojās FC Jūrmala futbolists Pāvels Mihadjuks, kurš pievienojas Jūrmalas komandai tikai sezonas sākumā. FK Liepāja pēc diviem sausiem zaudējumiem, centīsies pārvarēt melno līniju un savākt trīs punktus no Jūrmalas. Šobrīd liepājnieki turpina cīņu par trijnieku turnīra tabulā. 22. spēlēs sakrāti 37 punkti, kas dod piekto vietu turnīra tabulā. Trešā vietā esošā Daugavpils Daugava 23. spēlēs ir iekrājusi 41 punktu.

FK Liepāja pussargs Roberts Savaļnieks : „Šī spēle ir ļoti svarīgā, jāpierāda, ka esam pārāki pār viņiem. Protams, kaut kur mazliet var galvās iesēsties, ka pretinieks ir pēdējā vietā turnīra tabulā. FC Jūrmala sastāvs atkal ir nomainījies, tādēļ uz vietu tabulā nevaram skatīties. Skaidrs, ka arī pretinieks grib uzvarēt, jo pārāk ilgi iesēdušies pēdējā vietā. Noteikti mums ir pēdējais brīdis pienācis, lai vāktu punktus un turpinātu cīņu par trijnieku. Komanda jūtas labi un visi ir gatavi cīņai. Lai uzvarētu ir jāatdod visi spēki laukumā un jārealizē savi momenti kas pēdējās spēlēs nav izdevies.”