Es ļoti mīlu futbolu. Tikai šinī pilsētā es varu un gribu atdot visu savu dvēseli, visu enerģiju un iedvesmu .

Mēs Liepājā esam palikuši samērā maz. Labākas dzīves meklējumos tūkstošiem Liepājnieku ir devušies prom. Nepatīkami , bet es viņus saprotu.
Es zinu ka mani vārdi neko neizmanīs, zinu ka rīt atkal būs tāds pats rīts, bet kā teica Mahatma Gandi, viss ko mēs katrs darām agri vai vēlu kļūst nesvarīgs, bet ļoti svarīgi to darīt…
Samērā smagi dzirdēt un redzēt kā Liepājnieki cīnās un karo viens ar otru.
Aizejot uz basketbolu vai hokeju man kā katram cilvēkam ir savs viedoklis, bet liekot roku uz sirds es zvēru ka vēlu uzvaru katrai komandai, katram trenerim un sportistam.
Esmu gatavs atbalstīt un ļoti cienu katru cilvēku, kurš iznāk no ģērbtuvēm.
Ir tik viegli atnākt mājās, ieslēgt Barselonas spēli un guļot uz dīvāna kritizēt. Un tik grūti mēģināt saprast un atbalstīt.
Piedāvāju katram, sākot ar sevi, līdz pašam banālākajam un rupjākajam komentāra autoram, atrast sevī resursus atbalstīt, ar to katrs no jums ļoti mums palīdzēs, jebkurā sporta veidā, jebkādā situācijā.
Svarīgākais kas mums ir , tie ir mūsu bērni, un tikai no katra no mums ir atkarīgs kādā gaisotnē un vidē viņi augs.
Sportisti spēlē atklāti, jūs varat redzēt mūsu kļūdas, mūsu uzvārdus, fotogrāfijas.
Kritika ir laba un neatņemama sporta sastāvdaļa, bet pamēģiniet šo posmu spēlēt atklāti, nevis ar segvārdiem, vai iesaukām, lai jūs neatpazītu, bet ar saviem vārdiem un uzvārdiem, tad jebkurš pat nepatīkams komentārs būs daudz iespaidīgāks un pats galvenais godīgāks.
Mūs ir tik maz, un ja vēl mēs paši savā starpā centīsimies iekniebt viens otram, nekad nekas nebūs.
Verpakovskis spēlē atklātu spēli, un nebaidās nest šo atbildību. Katrs treneris vai sportists ar uzvārdu uz muguras dara to pašu .
Es ļoti ceru uz jūsu saprašanu un atbalstu, bez jums un mums Liepājā paliks četri nabadzīgi bāri un seši veikali. Mēs esam vajadzīgi viens otram, lai sports Liepājā augtu. Viegli pamest ar roku, daudz grūtāk katram pa mazam solim to mainīt. Es redzu kas notiek stadionos katru dieva dienu, un bez nevienas liekulības jums zvēru, ka šie jaunie čaļi atstās visus spēkus savos laukumos.
Un lai pierādītu savu domu, saprotiet tikai vienu, tā nav tikai spēle, tā ir mūsu dzīve.
Tikai par Liepāju, un mūsu krāsām, ar jums mēs nekad neapstāsimies, nepadosimies, ar jums, mēs varam izdarīt ko lielu, un galvenais sagādāt jums patīkamas emocijas, ar savu pašatdevi, darbu un spēli.

Ļoti ceru uz jums Liepāja ! Ticu, un ļoti ceru !

Ar visu cieņu, Mareks Zuntners