Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Marians Pahars paziņojis valstsvienības kandidātu sarakstu 10 un 13. oktobrī paredzētajām “EURO 2016” kvalifikācijas turnīra spēlēm savā laukumā pret Islandi un Turciju.

Pašreizējā kandidātu sarakstā iekļauti 22 futbolisti, taču – kā atzīmēja valstsvienības galvenais treneris Marians Pahars – kandidātu saraksts vēl var tikt papildināts.
Jānis Ikaunieks ļoti veiksmīgi aizvada savu sezonu FK Liepāja komandā, kur 30 spēlēs ir guvis 18 vārtus. Jānis Ikaunieks ir stabils pamatsastāva spēlētājs U-21 izlasē, tagad ir pienācis brīdis sevi pierādīt lielajā izlasē.

FK Liepāja spēlētāji ir stabili kandidāti uz jauniešu izlasēm, bet lielajā izlasē, ilgāku laiku netika iekļauts neviens liepājnieks. Šobrīd Jānis Ikaunieks ar savu spēli un rezultativitāti ir piesaistījis izlases galvenā trenera Mariana Pahara uzmanību.

FK Liepāja kluba prezidents Māris Verpakovskis : „Liels prieks, Jānis Ikaunieks ar savu spēli ir parādījis, ka esam uz pareizā ceļa, šobrīd tikai viens no mūsu kluba ir lielajā izlasē, bet domāju, ka nākotnē redzēsim vairākus. Esmu ļoti gandarīts par paveikto, turpināsim strādāt, lai ne tikai jauniešu izlasēs būtu pieplūdums ar mūsu spēlētājiem, bet arī lielajā izlasē.”

izmantotie resursi : lff.lv
FOTO : Mārtiņš Sīlis