Futbola klubs “Liepāja” oficiāli paziņo, ka tas ir panācis vienošanos ar vārtsargu Pāvelu Doroševu un Latvijas izlases aizsargu Vitāliju Maksimenko.

Futbola klubs “Liepāja” atgādina, ka tā mērķis 2015. gada sezonā ir izcīnīt Latvijas futbola virslīgas medaļas. “SMScredit.lv” Latvijas futbola virslīgas kopvērtējuma tabulā komandas ir izvietojušās ļoti blīvi, un mūsu sastāva papildināšana ar meistarīgiem spēlētājiem vēlreiz apliecina FK “Liepāja” vēlmi garantēt godalgas un kvalificēties Eirokausiem. Mēs darām visu, lai izcīnītu Liepājai medaļas!

Interese par šo spēlētāju pievienošanos “Liepājai” bija abpusēja. Spēlēt Liepājā vēlējās paši futbolisti, un šī vēlme sakrita ar kluba vajadzībām.

FK “Liepāja” valdes loceklis Olafs Saulriets: “Mums ir liels gods un lepnums par to, ka Latvijas izlases pamatsastāva futbolisti vēlas spēlēt “Liepājā”. Mūsu klubs ir jauns, taču tikai pusotra gada laikā esam radījuši lielisku futbola atmosfēru, patīkamu vidi sportistiem. Par to esam pateicīgi Liepājas iedzīvotājiem, mūsu līdzjutējiem.”