Otrdien, 8.septembrī, 18:00, stadionā „Daugava” FK Liepāja aizvadīs pārbaudes spēli pret Klaipēdas Atlantas.

Brīdi, kad lielākā daļa FK Liepāja spēlētāju atrodas dažāda vecuma Latvijas izlasēs, komanda aizvadīs pārbaudes spēli ar tuvākajiem kaimiņiem Klaipēdas Atlantas. FK Liepāja mērķis ir laukumā sūtīt tuvākās rezerves un spēlētājus, kuri nepārstāv nevienu no Latvijas izlasēm.

Šobrīd Latvijas nacionālo izlasi pārstāv Vladimirs Kamešs, bet Dāvis Ikaunieks, Iļja Šadčins, Antons Tumanovs, Endijs Šlampe, Reinis Flaksis, Andris Krušatins un Raivis Jurkovskis pārstāv Latvijas U21 izlasi. Savukārt no FK Liepāja dublieru komandas uz Latvijas U19 izlasi izsaukti 4 spēlētāji, Ralfs Džeriņš, Dēvids Dobrecovs, Niks Rubezis un Krists Gulbis.

FK Liepāja ar Klaipēdas Atlantas šogad tiekas jau otro reizi, pirmajā tikšanās reizē 27.martā tika fiksēts neizšķirts 1:1. Protams, ka šādās spēlēs rezultāts nav pats galvenais, bet liepājnieki savu skatītāju priekšā vienmēr cenšas parādīt savu labāko sniegumu, kas arī būs gaidāms šoreiz.

Klaipēdas Atlantas Lietuvas čempionātā atrodas 3.vietā, lai arī sezonas sākums bija neveiksmīgs turpinājumā Atlantas cīnās atzīstami, zaudējumu rūgtums nav sajusts jau 11 spēles pēc kārtas. Rezultatīvākais spēlētājs ir krievu leģionārs 20 gadus vecais Andrejs Paņukovs, bet galvenais treneris ir Andreja tautietis Konstantīns Sarsanija, kurš iepriekšs bija sporta direktors Sanktpēterburgas „Zenit ” un Maskavas „Dinamo”

Gaidāmā spēlē skatītājiem būs vērojama bez maksas, kā arī būs iespēja iegādāties FK Liepāja oficiālo fanu atribūtiku un spēles programmiņu, kurā varēs atrast loterijas kuponu.

 

FOTO : Mārtiņš Sīlis