Sestdien, 6.februārī, Marijampolē, FK Liepāja aizvadīja savu kārtējo pārbaudes spēli pirms SMSCredit.lv futbola virslīgas čempionāta sākuma, šoreiz pretiniekos vietējā FK Sūduva.

Liepājnieku galvenais treneris Viktors Dobrecovs spēlei sagatavoja diezgan eksperimentālu sākuma sastāvu, malā atstājot pieredzējušo Kristapu Grebi, bet kā uzbrucējs laukumā darbojās Vladimirs Kamešs. FK Liepāja spēli iesāka mazliet stīvi, kas arī noveda pie vārtu zaudējuma jau 9.minūtē, kad no tuvas distances pretinieki pārspēja Pāvelu Doroševu.

Turpinājumā liepājnieki sāka uzspiest savu spēli, kas pretiniekam sagādāja ne mazums problēmu, lai arī vārtu gūšanas iespējas tika izveidotas, līdz vārtu guvumam liepājnieki netika. 1.puslaiks noslēdzās ar nemainīgu 0:1 FK Sūduva labā.

2.puslaikā tika nomainīta virkne spēlētāju, vārtos Doroševu nomainīja Gļebs Sopots, laukumā devās Gulbis, Kurtišs, Gucs, Jurkovskis, Kļava, Mihadjuks.

FK Liepāja 2.puslaikā centās vēl vairāk aktivizēties, lai izlīdzinātu rezultātu, bet pretinieki atbildēja tikai ar pretuzbrukumiem. Puslaika vidū liepājnieku soda laukumā krīt pretinieku uzbrucējs un tiek nozīmēts 11 metru soda sitiens, kas tiek realizēts, rezultāts 2:0.

Spēles izskaņā mājinieki gūst trešos vārtus un spēles gala rezultāts 3:0.

Pēc spēles FK Liepāja galvenais treneris Viktors Dobrecovs : „Nepatīkami ir zaudēt, bet galvenais, ka šādi zaudējumi ir tagad nevis sezonas laikā. Turpinām strādāt un gatavoties sezonai.”