Šodien, 18:00 Olainē FK Liepāja izbraukumā tikās ar FK Jelgava. Spraigā cīņā liepājnieki izcīnīja minimālu uzvaru ar rezultātu 1:0, vienīgo vārtu autors Dāvis Ikaunieks.

FK Liepāja galvenais treneris Viktors Dobrecovs laukumā sūtīja mazliet savādāku starta sastāvu kā bija redzēt iepriekšējā spēlē pret FK Ventspils. Aizsardzībā darbojās Kļava, Mihadjuks, Gucs, laukuma vidusdaļa Strumia, Torres, Mickevičs, Kārkliņš, bet priekšā Grebis, Ikaunieks un Kurtišs.

Spēles sākumā vairāk bumbu centās kontrolēt tieši FK Liepāja spēlētāji, kuri vairākkārtīgi apdraudēja pretinieku vārtus. Lai arī liepājnieki biežāk atradās pretinieku aizsardzības zonā, reālākā vārtu gūšanas iespēja parādījās tieši FK Jelgava, kad no centrējuma soda laukumā viens pret Pāvelu Doroševu nonāca FK Jelgava spēlētajs, bet bumbu raidīja pāri vārtiem. 1.puslaikā spēles galvenais tiesnesis ļāva spēlēt atklātu futbolu, ko arī abas komandas centās izmantot, lai arī vārti netika gūti abas komandas rādīja skatāmu futbolu, agresīvu un spēcīgu, bet noteikumu robežās.

2.puslaikā turpinājās aktīvs futbols abu komandu izpildījumā, bet 55.minūtē nedroši nospēlēja FK Jelgava aizsargs, to izmantoja Dāvis Ikaunieks, „apzogot” pretinieku aizsargu bumbu raidīja vārtu tuvajā stūrī, rezultāts atklāts 1:0.

Turpinājumā jelgavnieki vairāk centās spiesties uz FK Liepāja soda laukumu, bet liepājnieki ļoti veiksmīgi spēja aizstāvēties un izveidot vairākus bīstamus pretuzbrukumus. Spēles izskaņā laukumā bija vērojama ļoti spraiga cīņa, kas brīžiem tika apstādināta vienīgi ar tiesneša brīdinājumu. Spēle noslēdzās un FK Liepāja izcīnīja uzvaru, kas ļāva pakāpties turnīra tabulā.