Svētdien, 17.aprīlī 16:00 Hanzas vidusskolas laukumā FK Liepāja aizvadīs SynotTip futbola virslīgas 4.kārtas spēli pret vietējo FS METTA/Latvijas Universitāte.

FK Liepāja iepriekšējā kārtā izbraukumā ar minimālu rezultātu 1:0 pāŗspēja FK Jelgava, kas ļāva pamest 8.vietu turnīra tabulā. Šobrīd liepājnieki ar 4 punktiem 3 spēlēs atrodas dalītā 4.vietā, bet no līderiem Jūrmalas Spartaks atpaliek vien par 2 punktiem.

FS METTA/LU sezonas sākumu varētu saukt par izdevušos, izcīnītas divas uzvaras pār tiešajiem konkurentiem BFC Daugavpils un Riga FC, kā arī piedzīvots minimāls zaudējums pret citu virslīgas debitanti Rīgas Futbola skolu 3:2. Sezonas ievadā kārtīgs komandas motors ir pieredzējušais Gatis Kalniņš, kurš spējis gūt 2 vārtus.

Ja sezonas pirmajās spēlēs FS METTA/LU pretinieki bija tabulas lejas galas komandas, tad svētdien studenti pirmo reizi varēs pārbaudīt savus spēkus pret vienu no čempionāta favorītiem.

FK Liepāja spēlētājs Vladimirs Kamešs : “Spēles pret FS METTA/LU nekad nav vieglas, gatavojamies grūtai spēlei. Visi kā viens saprotam, ka šī spēle ir jauzvar, nevaram atļauties vairāk zaudēt punktus. Pirms iepriekšējās spēles atradāmies turnīra tabulas beigās, tagad ir jākāpj augstāk. Uzvarējām Jelgavu, centīsimies turpināt iesākto arī pret FS METTA/LU.”

Spēles sākums 16:00, tiešraidē seko līdzi LMT Straume