Svētdien, Rīgas Hanzas vidusskolas laukumā FK Liepāja aizvadīs SynotTip futbola virslīgas 5.kārtas spēli pret debitanti RFS, spēles sākums 16:00.

Iepriekšējā kārtā liepājnieki izbraukumā ne bez grūtībām uzvarēja FS METTA/LU 2:0. Ar šo uzvaru FK Liepāja spēja pakāpties turnīra tabulā un ielauzties labāko trijniekā. Šobrīd FK Liepāja ar 7 punktiem atrodas 3.vietā, bet no līderiem Jūrmalas Spartaks šķir 2 punkti. Netipiski liepājnieku rindās, rezultatīvākais spēlētājs ir centra aizsargs Oskars Kļava, kurš spēj sastādīt konkurenci virslīgā ar pretinieku snaiperiem, Oskars guvis 3 vārtus 4 spēlēs un atrodas 2.vietā rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

RFS ir viena no divām debitantēm virslīgā, kas starpsezonā ir ļoti pamainījusi sastāvu, pievienojušies tādi spēlētāji kā Germans Māliņš, Ritus Krjauklis, Aleksejs Višņakovs. Sezonas sākums RFS nav izdevies tas pats veiksmīgākais, lai arī sastāvs ir pietiekami spēcīgs, tika piedzīvots zaudējums pret BFC Daugavpils, smaga sagrāve 0:4 pre FK Jelgava, kā arī neizšķirti nospēlēts ar citu debitanti Riga FC, vienīgā uzvara pagaidām izcīnīta pret FS METTA/LU, kad spraigā cīņā bija pārāki 3:2.

FK Liepāja aizsargs Oskars Kļava : „Iepriekšējā spēle parādīja, ka šogad vāju komandu nav, pret katru pretinieku gatavojamies uz visiem 100%. Lai arī RFS ir debitante virslīgā, redzams, ka sastāvs ir ļoti labi nokomplektēts. Protams, doma ir tikai viena, cīnīties par 3 punktiem un turpināt iesākto. Ja parādīsim savu spēli laukumā, tad domāju, ka rezultātam jābūt labvēlīgam.”

 

Author: fkliepaja.lv

FOTO : Mārtiņš Sīlis