Sestdien Jūrmalā 17:00 FK Liepāja uzsāks SynotTip futbola virslīgas 2.apli pret Jūrmalas Spartaks.

FK Liepāja 1.apli noslēdza ar pārliecinošu uzvaru izbraukumā Daugavpilī pret vietējo BFC Daugavpils ar rezultātu 3:0. Lai arī sezonas sākums liepājniekiem neizvērtās īpaši veiksmīgs, tad pēdējās spēlēs Latvijas čempioni jau  rāda labāku sniegumu, izcīnītas divas sausās uzvaras ar kopējo vārtu attiecību 6:0. Šobrīd rezultatīvākie spēlētāji komandā ir Oskars Kļava, Dāvis Ikaunieks un Edgars Gauračs, kurš beidzot ir atlabis no savainojuma un ir gatavs spēlēt par 100%. Šobrīd FK Liepāja ar 13 punktiem 17 spēlēs atrodas 3.vietā turnīra tabulā, bet 2.vietā esošais Jūrmalas Spartaks spējis iekrāt 16 punktus. Šīs spēles cena ir ļoti liela, uzvaras gadījumā Jūrmalas Spartaks nostiprinātos vismaz 2.vietā, bet liepājnieki uzvarot pakāptos par vietu augstāk.

Jūrmalas Spartaks sezonu iesāka lieliski, tieši virslīgas atklāšanas spēlē uzvarot viesos FK Liepāja ar rezultātu 2:1. Ilgāku laiku Spartaks atradās turnīra tabulas augšgalā, tikai iepriekšējā kārtā zaudējot punktus pret Riga FC, tas lika nokrist uz 2.vietu turnīra tabulā, priekšā palaižot FK Ventspils. Jūrmalas Spartaks rezultatīvākais spēlētājs ir leģionārs Dzmitry Platonov, kurš guvis jau 5 vārtus.

FK Liepāja spēlētājs Krišs Kārkliņš : „Šogad Jūrmalas Spartaks ir ļoti labi nokomplektēta komanda, kas arī pierādās turnīra tabulā, vieni no līderiem. Pirmajā tikšanās reizē piedzīvojām zaudējumu savu skatītāju priekšā, ļoti vēlamies revanšēties. Dosimies laukumā, lai cīnītos par 3 punktiem.”

 

Author: fkliepaja.lv

FOTO : Mārtiņš Sīlis