Ceturtdien, 16.jūlijā, stadionā “Daugava” 18:00, FK Liepāja uzņems Tukums/2000 Optibet Virslīgas ietvaros.

Liepājnieki pēc sekmīgā sezonas starta piedzīvojuši jau 4 zaudējumus pēc kārtas, zaudējot visām tabulas augšgala komandām, 0:2 pret Riga FC, 2:5 pret RFS, 1:2 pret FK Ventspils un 0:1 pret Valmiera FC. Turpinājumā pēc plāna bija paredzēta cīņa pret Jūrmalas Spartaks, bet dēļ COVID-19 vīrusa saslimšanas riskiem spēle tika atcelta, kā arī tika pieņemts lēmums atgriezties pie pirmo kārtu noteikumiem, kad stadionā var atrasties limitēts skaits cilvēku.

Tukums/2000 pirms sezonas cerēja uz daudz labāku sezonas sākumu, bet izmaiņas ieviesa sezonas sākuma atlikšana, dēļ kā liela daļa leģionāru, kā arī galvenais treneris pameta komandu. Debitantiem sezona iesākās smagi un arī turpinājums neizskatās diezko viegls, lai arī ilgi nebija jāgaida, lai izcīnītu pirmos punktus, neizšķirts pret Jūrmalas Spartaks, vienalga jau šobrīd ir skaidrs saprotams, ka Tukums/2000 būs grūts ceļš priekšā, lai cīnītos par izdzīvošanu virslīgā.

FK Liepāja pēc nesekmīgām 4 spēlēm, ļoti vēlas atgriezties atpakaļ turnīra tabulas augšpusē, lai to izdarītu pret Tukums/2000 ir jāņem visi 3 punkti, kā arī nākamajās spēlēs liepājnieki nevar vairāk atļauties vaļības un pazaudētus punktus, ja vēl vēlas pacīnīties par medaļām. Sezona šogad ir ļoti blīva un arī īsāka, kā ierasts, tādēļ visi zaudētie punkti ir divtik sāpīgi.

Spēles sākums 18:00, atgādinām, ka dēļ COVID-19 vīrusa izplatības ierobežojumiem, spēli nebūs iespējams apmeklēt skatītājiem.

 

 

Author: fkliepaja.lv

FOTO : fkliepaja.lv