29.augustā FK Liepāja aizvadīs kārtējo Optibet Virslīgas spēli futbolā, viesos tiekoties ar FK Tukums 2000.

Liepājniekiem sezona ir gaužām neizdevusies, bet pēdējās spēlēs jau tiek rādīts pietiekami saturīgs futbols. FK Liepāja sastāvā ir notikušas vairākas izmaiņas kopš sezonas sākuma, no komandas atvadījušies Rami Bedoui, Vladislavs Gabovs, Amansio Fortes, Dmitrijs Semenivs, Filips Ivanovs, bet to vietā nākuši klāt Ingars Sarmis Stuglis, Eduards Tīdenbergs, Abdullahi Alfa, kā arī no Baltkrievijas Yauheni Biarozkin, Valery Harbachyk, pieredzējis vārtsargs Oleksandr Rybka, tā pat komandai pievienojušies Marko Simic un Milan Joksimovic.

FK Liepāja mērķis paliek nemainīgs, cīnīties par uzvaru katrā spēlē, šobrīd arī skatoties uz komandas sastāvu, tas ir kļuvis daudzpusīgāks un kas ir pats svarīgākais, sastāvs ir palicis dziļāks, kas ļauj galvenam trenerim variēt un mainīt sastāvu biežāk.

Iepriekšējās spēlēs izrauts neizšķirts pret Jūrmalas Spartaks un FK Valmiera ir devis pārliecību, ka vēl ir iespēja aizķerties un pacīnīties par eirokausu zonu.

FK Tukums 2000 pirms sezonas mērķus uzstādīja diezgan augstus, bet visu izmainīja pandēmija pasaulē, dēļ kā vairāki leģionāri nevarēja ierasties, kā arī tie, kas ieradās neparādīja gaidīto sniegumu. Šobrīd FK Tukums 2000 turpina cīņu, lai vismaz aizķertos un tiktu pārspēļu zonā, bet tas izskatās ar katru spēli aizvien grūtāk izdarāms. 

Abām komandām uzvara ir vajadzīga vairāk kā nekad, tādēļ gaidāma bezkompromisa cīņa katrā laukuma centimetrā.

Spēles sākums 15:00

Author: fkliepaja.lv

FOTO : Aiga Veisa