Sestdien, 12.septembrī 18:00, Optibet Virslīgā FK Liepāja aizvadīs kārtējo spēli, mājās uzņemot FK Jelgava.

Liepājniekiem sezona ir pagalam neizdevusies, sākot ar sezonas sākuma trenera maiņu, turpinot ar traumām, diskvalifikācijām vairākiem spēlētājiem, FK Liepāja šobrīd ierindojas vien 6.vietā turnīra tabulā. 

Dēļ, tā, ka komanda nerāda to spēli uz ko cerēja, gan kluba vadība, gan atbalstītāji, gan visi vietējie liepājnieki, vairāki spēlētāji ir pametuši komandu un to vietā pievienojušies jauni, redzamas jau iezīmes, ka FK Liepāja ne tikai gatavojas sezonas finiša spurtam, bet arī jau domā par nākošo sezonu, lai neatkārtotu šī gada pieļautās kļūdas.

Pēdējās 4 spēlēs liepājnieki nav piedzīvojuši zaudējumus, lai no 4 spēlēm 3 ir neizšķirti, vienalga skatoties sastāva dziļūma ir pozitīvas iezīmes, liepājniekiem atgriezušies spēlētāji, kuri bijuši traumēti, tā pat arī visi, kas bija diskvalificēti ir atgriezušies pie savas optimālās formas. 

Iepriekšējā kārtā FK Liepāja sabradāja, un atriebās par neizšķirtu savu skatītāju priekšā, FK Tukums 2000 ar rezultātu 5:0, teicamu spēli aizvadīja Artūrs Karašausks gūstot trīs vārtus.

Interesanti, ka tieši vispārliecinošākās uzvaras liepājnieki svinējuši pret pieminētajiem FK Tukums 2000 un rītdienas pretiniekiem FK Jelgava, kad pirmajā aplī jelgavnieki tika pārspēti ar rezultātu 5:1.

FK Jelgava sezona tā pat kā liepājniekiem nav skaitāma pie izdevušās, vienīgi jau sezonas sākumā komandas mērķi nebija tie paši augstākie, vairāk tika akcentēts spēlēt ar vietējiem un tikai dažus leģionārus piesaistot.

Turpinājumā jelgavnieki šķīrās no galvenā trenera, kā arī veica diezgan pamatīgas izmaiņas komandas sastāvā, piesaistot pieredzējušos Gabovu un Bogdaškinu, kā arī no Valmieras pievienojot Grazjnovu, bet projām devās Indrāns.

Spēles favorīts noteikti, ka būs FK Liepāja, bet vai tas tiks parādīts arī laukumā, to redzēsim rītdien.

Spēles sākums 18:00

Stadionā ieeja bez maksas, bet vietu skaits ir ierobežots.

Author: fkliepaja.lv

FOTO : Aiga Veisa