Svētdien, 20.septembrī 15:00 FK Liepāja aizvadīs Optibet Virslīgas izbraukuma spēli Daugavpilī tiekoties ar vietējo BFC Daugavpils.

Liepājnieki iepriekšējā spēlē, pārliktajā spēlē smagā cīņā savu skatītāju priekšā izcīnīja svarīgus 3 punktus pret Jūrmalas Spartaks, kas ļāva pietuvoties TOP4, lai turpinātu cīņu par kāroto četrinieku un varbūt pat iesaistītos cīņā par 3.vietu, liepājnieki nedrīkst zaudēt punktus. 

Pēc neveiksmīgā sezonas pirmā apļa, FK Liepāja ir atguvusies un jau pēdējās 6 spēlēs nav piedzīvojusi zaudējumus, bet pēdējās 3 spēlēs izcīnītas 3 uzvaras ar vārtu attiecību 11:3, kas ļauj nedaudz pozitīvāk skatīties uz sezonas atlikušo daļu.

Teicamu sniegumu pēdējās spēlēs rāda Dodo, kā arī Artūrs Karašausks, kurš pēc diskvalifikācijas ir atgriezies vēl labākā formā kā pirms tās. Liepājniekiem priekšā smags grafiks, svētdien izbraukuma spēle Daugavpilī, pēc tās 24.septembrī Latvijas Kausa izcīņa pret tiem pašiem daugavpiliešiem, tikai savu skatītāju priekšā, kam sekos spēle pret FK METTA 28.septembrī.

Spēles sākums :15:00

Stadions “Daugava”

Author: fkliepaja.lv

FOTO : fkliepaja.lv