Svētdien, 18.aprīlī, Optibet Virslīgas 5.kārtas spēlē FK Liepāja izbraukumā tiksies ar FK Ventspils.

Liepājnieki sezonu iesākuši negatīvi, ja sezonas atklāšanas spēlē izcīnīta uzvara 4:1 pār FK METTA, tad turpinājumā, tikšanās ar iepriekšējā gada visām top3 komandām ir izvērtusies par izgāšanos. Zaudējums 0:2 pret čempioniem Riga FC, fiasko izbraukumā pret RFS 0:4 un spraigā cīņā savā laukumā piedzīvots zaudējums pret FC Valmiera.

FK Liepāja centīsies atgūt uzvaras garšu tieši Kurzemes derbijā, ja skatās sastāva problēmas, tad tās ir tikai divas, uz ilgāku laiku izkritis no sastāva dēļ smaga savainojuma ir Oleg Veretilo, kā arī iepriekšējā spēlē muskuļa savainojumā iedzīvojās Dzmitry Baha, atskaitoties šos divus, liepājnieki gatavojas pilnā sastāvā, lai jau svētdien šo melno līniju izbeigtu.

FK Ventspils sezonas sākums ir vēl drūmāks nekā liepājniekiem, bez ierunu zaudējums Riga FC 0:3, turpinājumā neizšķirts ar RFS 1:1, sekoja zaudējums 0:1 Valmierai, kā arī ar tādu pašu rezultātu BFC Daugavpils.

Sausais atlikums pēc spēlētām četrām kārtām, liepājniekiem 3 punkti un 5.vieta, bet FK Ventspils ar 1 punktu ieņem 7.vietu.

Spēles sākums 17:00, seko līdzi sportacentrs.com

FOTO : fkliepaja.lv

Author: fkliepaja.lv