Intensīvs darbs laukumā. Trenažieru zāle. Divpusēja spēle. FK «Liepāja» gatavošanās sarakstīta pa minūtēm. Viss virzīts uz to, lai ar katru nodarbību būtu labāki. Un lai ātrāk un labāk tiktu skaidrībā par potenciālo jaunpienācēju iespējām. Ar vienu talantīgu jauno Latvijas spēlētāju tagad viss, tā sacīt, galīgi skaidrs. Mēs atkal apstiprinām, ka kvalitatīvu jauno Latvijas spēlētāju meklēšanu mūsu klubs veic pastāvīgi. Oficiāli paziņojam, ka mūsu komandā spēlēs aizsargs Alans Kangars. Laipni lūgts, Alan!

18 gadīgais aizsargs ir viens no labākajiem Latvijas aizsardzības spēlētājiem savā vecumā. Ne nejauši perspektīvais futbolists, kuru jau tagad laukumā izceļ bezbailība un veselīga spēles agresivitāte, nemainīgi tiek aicināts uz Latvijas jauniešu izlasēm. Latvijas jauniešu (U19) izlasi izved laukumā ar kapteiņa apsēju. Alans aizstāvējis “Skanstes SK” komandas krāsas.

Alans Kangars, FK “Liepāja” aizsarga komentārs:

– Pāreja uz “Liepāju” – tas man ir liels notikums. Viens no labākajiem virslīgas klubiem, kuram lieli uzdevumi. Protams, priekš manis tā milzīga un svarīga skola. Te uzticas jaunajiem spēlētājiem, kuri gatavi daudz strādāt un progresēt, dod viņiem iespēju, un tas, protams, man ļoti svarīgi.

Tamazs Pertija, FK “Liepāja” galvenā trenera komentārs:

– Interesants centra aizsargs ar labu nākotni. Spēcīgs, krampīgs, nesaudzīgs, cīņā dodas nedomājot. Jauns puisis ar teicamu perspektīvu. Galvenais, daudz strādāt, ticēt sev un iemiesot sevī visu to, ko saka treneri.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv