Selekcijas process mūsu klubā turpinās. FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija solīja mūsu līdzjutējiem, ka komanda pastiprināsies katrā līnijā. Darbi seko vārdiem. Mēs pastiprinājām vārtsargu līniju. Oficiāli paziņojam, ka par FK “Liepāja” vārtsargu kļuvis Latvijas futbolists Vladislavs Kurakins. Laipni lūgts, Vlad!

27 gadus vecais vārtsargs brīnišķīgi pazīstams Latvijas līdzjutējiem. Kurakins Latvijas čempionāta virslīgā nospēlējis vairāk par simts spēlēm, vairākumu no tām klubā no Daugavpils. Bez tam, Vlads aizstāvējis “Riga”,  ‘”Jelgava” un “Spartaks” krāsas, kura sastāvā kļuva par Latvijas čempionu. Vārtsargam ir pieredze arī spēlējot ārzemēs, Austrijas un Norvēģijas klubos.

Vladislavs Kurakins, FK “Liepāja” vārtsarga komentārs:

– Varu tikai pateikties FK “Liepāja” vadībai par interesi un man veltīto uzmanību. Vienmēr klasiski nonākt komandā, kura risina lielus uzdevumus. Skatos uz priekšu ar optimismu, visi puiši strādā ar lielu enerģiju. Jūtams, ka tagad komanda labā nozīmē sportiski nikna: mums visiem ļoti gribas gūt nopietnus panākumus jaunajā sezonā un iepriecināt līdzjutējus.

Tamazs Pertija, FK “Liepāja” galvenā trenera komentārs:

– Pieredzējis vārtsargs, kurš dažādos klubos apstiprinājis savu labo līmeni. Viņam raksturīga profesionāla attieksme pret darbu, prasības pret sevi. Tā sanācis, ka mums tagad uzreiz divi spēcīgi vārtsargi vārdā Vladislavs: man nav šaubu, ka viņu konkurence nāks par labu kā komandai, tā arī pašiem spēlētājiem.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv