FK “Liepāja” futbolisti turpina gatavošanos jaunajai sezonai. Turpinās intensīvs darbs sastāva pastiprināšanai. Mums loti patīkami paziņot, ka talantīgais 19 gadīgais Latvijas aizsargs Rūdolfs Ziemelis, liepājnieks, vietējais audzēknis, pagarinājis līgumu ar mūsu klubu. FK “Liepāja” kārtējo reizi apstiprina, ka talantīgu vietējo spēlētāju meklējumi, iespēja atklāt viņu potenciālu, dot iespēju parādīt sevi augstā līmenī – mūsu klubam tie ir svarīgi uzdevumi. Mēs ticam tev, Rudik!

Pagājušajā sezonā FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija noticēja talantīgajam aizsargam, Ziemelis saņēma savu iespēju un teicami to izmantoja. Jaunais puisis debitēja virslīgā, kopumā aizvadīja deviņas spēles elitē (677 minūtes) un iesita vienus vārtus, trāpot mērķī spēlē ar “Jelgavu”. Lielisks piemērs katram jaunam spēlētājam: darbs, pašatdeve, neatlaidība, ticība saviem spēkiem obligāti dos augļus.

Mēs esam ļoti priecīgi, ka Rudiks ar FK “Liepāja” parakstījis jaunu līgumu un novēlam aizsargam panākumus, progresu un uzvaras mūsu kluba sastāvā!

Rūdolfs Ziemelis, FK “Liepāja” aizsarga komentārs:

– Protams, esmu ļoti apmierināts. Spēlēt dzimtajā pilsētā, spēlēt komandā, kurā debitēju virslīgā – tas bija sapnis kopš bērnības, tas man ir ļoti svarīgi. Jūtu, ka šeit man tic, visā palīdz – man atliek tikai darīt visu, lai nestu FK “Liepāja” labumu.

Tamazs Pertija, FK “Liepāja” galvenā trenera komentārs:

– Par Rudiku ļoti priecājos! Viņš grib spēlēt augstā līmenī, grib mācīties lielo futbolu. Nerunā par to, bet tieši parāda treniņos un spēlēs. Mums klubā obligāti dos iespēju jaunam puisim, ja viņš tiešām grib progresēt un profesionāli attiecas pret lietu. Ja tu vienkārši esi jauns spēlētājs, bet neko negribi darīt, negribi katru dienu rauties un ļoti daudz strādāt – ko tad tu esi aizmirsis futbolā?! Rudiks pavisam nav tāds, viņš ir nopietns un atbildīgs puisis un es ceru, tāds arī paliks.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv

Foto J. Līgats.