Arvien mazāk laika atliek līdz pirmajai pārbaudes spēlei jaunajā gadā. FK “Liepāja” tiksies ar “Flora” (16. janvārī, 11:30). Spēcīgs un interesants pretinieks. Intriģē! Bet, protams, pirmā spēle nekad nedod nekādas precīzas atbildes, tā drīzāk vairāk par svarīgiem un aktuāliem jautājumiem. Piemēram, kadru jautājumiem. Nav vajadzības atkārtot, ka pie sastāva pastiprināšanas vadība un treneri strādā pastāvīgi. Svarīgs jaunums! Mums ļoti patīkami paziņot, ka neatkārtojamais uzbrucējs Dodo pagarinājis līgumu un turpinās iesist un iepriecināt FK “Liepāja” līdzjutējus nākamajā sezonā!

Dodo stādīt priekšā nevajag. Brazīliešu uzbrucējs, pār kuru gadi nevalda, jau daudzus gadus ir FK “Liepāja” uzbrukuma flagmanis. Stabili augstā rezultativitāte tikai apstiprina viņa augsto līmeni. Pagājušajā sezonā Dodo iesita 13 vārtus, bet kopumā mūsu kluba sastāvā viņš iesitis 56 vārtus – labākais rādītājs kluba vēsturē! Brazīlietis iekļuvis labāko bombardieru TOP 30 Latvijas čempionāta vēsturē: 56 vārti, un 27. vieta. Līdz TOP 20 vien deviņi vārti!

Mēs esam ļoti priecīgi, ka Dodo ar FK “Liepāja” parakstījis jaunu līgumu un novēlam uzbrucējam panākumus un uzvaras mūsu kluba sastāvā! Un, protams, iesistus vārtus!

Dodo, FK “Liepāja” uzbrucēja komentārs:

– Liepāja – manas mājas, es šeit jau daudzus gadus, un katra sezona palikusi atmiņā uz visu dzīvi. Bijuši labi gadi, bijušas neveiksmes, bet tāda vispār ir futbola dzīve. Katru jaunu sezonu gaidi un sagaidi ar lielām cerībām. Ļoti gribās iepriecināt mūsu līdzjutējus, kuri pacietīgi gaida mūsu panākumus. Varu apsolīt, ka sitīsimies mēs katrā spēlē un ticu, ka nospēlēsim labāk, kā pagājušajā gadā!

Tamazs Pertija, FK “Liepāja” galvenā trenera komentārs:

– Kādēļ man stāstīt par Dodo?! Mūsu līdzjutēji visu par viņu zin. Katrai komandai ļoti vajadzīgs tāds spēlētājs-līderis, spēlētājs-vadītājs. Piemērs, pēc kura līdzinās visi pārējie futbolisti. Esmu ļoti priecīgs, ka Dodo palicis FK “Liepāja”, viņš vēlreiz apstiprina, ka uzticīgs klubam un gatavs par to līdz galam sisties katrā spēlē.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv