Katru dienu sagatavošanās darbs treneriem dod daudz pašu dažādāko informāciju. Izzināšana, analīze, vajadzīgie secinājumi. Protams, lēmumu pieņemšana. Vienmēr paši sarežģītākie jautājumi – selekcijas jautājumi. Sastāva pastiprināšana pauzes nepazīst. Oficiāli paziņojam, ka FK “Liepāja” spēlēs aizsargs Lassana Faye. Laipni lūgts, Lassana!

25 gadus vecais aizsargs no Nīderlandes, akadēmijas audzēknis no pazīstamā kluba “Sparta” (Roterdama). Lassana tāpat darbojās slavenā kluba PSV “Eindhoven” akadēmijā, pēc tam aizstāvēja klubu “Vitess” un atkal “Sparta” krāsas. Kopumā Nīderlandes čempionāta augstākajā divīzijā aizvadīja gandrīz 60 spēles. Ir pieredze spēlējot Eirokausos. Ir pieredze spēlējot Nīderlandes jauniešu izlasēs.

Lassana Faye, FK “Liepāja” aizsarga komentārs:

– Mani gaida interesanta pieredze. Iepazīšanās ar jaunu čempionātu, ar jauniem pretiniekiem dara stiprāku un labāku katru spēlētāju. Pateicos FK “Liepāja” vadībai un treneru štābam. Tagad mans uzdevums katrā treniņā strādāt un pierādīt, ka esmu pelnījis spēlēt. Komandā daudz klasisku futbolistu, bet konkurence vienmēr nāk tikai par labu.

Tamazs Pertija, FK “Liepāja” galvenā trenera komentārs:

– Uzreiz redzams, ka tas ir spēlētājs ar lielu pieredzi, kurš pieņem pareizus lēmumus vairumā epizodēs. Pieņem bez steigas un minstināšanās, un akurāti novērtē to, kas notiek laukumā.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv