Sestdien, 30. martā, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” trešās kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda dzimtajās sienās tiksies ar klubu RFS. Spēle notiks stadionā “Daugava” (rezerves laukums), sākums – 14:00. Ieeja bez maksas. Pie mums ciemos brauc čempions, un tas sola ļoti interesantu un saspringtu kauju. Laipni lūgti!

Kad tavs pretinieks – spēcīgākais pagājušās sezonas klubs, tas obligāti rada priekšnoteikumus pašai kaujinieciskajai noskaņai. Bez liekiem vārdiem. Spēle, kura pa īstam pārbauda raksturu. Rezultāts var būt vienalga kāds, futbols neparedzams, bet cīnīties no pirmajām minūtēm un līdz fināla svilpei mums vienkārši nepieciešams. Savādāk nedrīkst. Galēja pašatdeve un palīdzība cits citam laukumā katrā epizodē – tikai tādai komandai pa spēkam uzvarēt čempionu. Mums jābūt vienam veselam un jātic saviem spēkiem!

Laipni lūgti stadionā, godājamie līdzjutēji. Lielais futbols Liepājā. Nekā karstāka trešajā kārtā nebūs!

Tiekamies stadionā!

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

Protams, mēs brīnišķīgi saprotam spēles svarīgumu. Pauzē labi pastrādājām, redzēju, ka visi spēlētāji ļoti grib situāciju izlabot. Tāds ļoti neparasts starts kļuva, protams, par nepatīkamu pārsteigumu. Bet jau pārbaudes spēlē es redzēju, ka komanda pakāpeniski atgūstas un parāda futbolu, uz kuru FK “Liepāja” tiešām spējīga – ātru, kombinacionālu, agresīvu un rezultatīvu. Galvenais, pret RFS izlikt sevi laukumā bez atlikuma, tad pozitīvā rezultātā nebūs nekā neticama.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 3. kārta

FK Liepāja – RFS

Sestdiena. 30.03, 14:00.

Stadions “Daugava”, rezerves laukums.

Foto – RFS.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv