Svētdien, 14. aprīlī, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” 6. kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda viesos tiksies ar klubu “Valmiera” FC. Spēle notiks Olimpiskā centra stadionā, sākums – 16:00. Biļetes var iegādāties šeit valmierafc.com. Mūsu komandu gaida sarežģīta un svarīga spēle. Pēc ilgi gaidītās uzvaras dzimtajās sienās, īstais laiks sākt krāt punktus viesos. Mēs to noteikti varam!

Ļoti svarīgie trīs punkti, kurus FK “Liepāja” izcīnīja nogurdinošā kaujā iepriekšējā kārtā, kļuva, bez šaubām, par varenu psiholoģisku momentu. Mēs atkal atcerējāmies neatkārtojamo uzvaras garšu – tas ir labākais, kas var būt! Ļoti gribas, lai uzvaras noskaņojums un priecīgās emocijas paliktu ar mums pēc spēles Valmierā. Protams, tas ir smags uzdevums: laukuma saimnieki ļoti ambiciozi, bet skaļās neveiksmes iepriekšējās spēlēs acīmredzami komandu saniknojušas, un tā sapņo reabilitēties.

Neapšaubāmi, mūs tas nobiedēt nekādi nevar, bet mums nepieciešams būt gataviem sportiskai agresijai un spiedienam no laukuma saimnieku puses. Mums jābūt gataviem visam. Mums pašiem jādiktē pretiniekam savu spēles gribu. Mums tas pa spēkam, kad mūsu komanda laukumā vienota, visi palīdz cits citam un nesaudzīgi cīnās katrā laukuma daļā. Sisties par jauniem trīs punktiem!

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

– Mūsu spēlēs vienmēr bijusi interesanta un saspringta cīņa. Līdzjutējiem nekad nenākas garlaikoties, tādēļ, ka abas komandas vienmēr dara visu iespējamo uzvarai. Esmu pārliecināts, tā būs arī šoreiz. Protams, atgriezties Valmierā man vienmēr interesanti, bet es nedomāju par to, kas bija agrāk. Patreiz mani interesē tikai viena lieta: kā sagatavot manu komandu pašā optimālākajā veidā grūtajai spēlei, kurā FK “Liepāja” ļoti grib panākt pozitīvu rezultātu.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 6. kārta

Valmiera FC – FK Liepāja

Svētdiena. 14.04, 16:00. 
Valmiera. Valmieras Olimpiskā centra stadions.

Foto  Valmiera FC

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv