Piektdien, 10. maijā, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” divpadsmitās kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda viesos tiksies ar klubu RFS. Spēle notiks stadionā LNK Sporta Parks, sākums – 18:00. Braucam ciemos pie čempiona un līdera. Mūs gaida ļoti grūta spēle, kurā jebkurā gadījumā mērķis var būt tikai viens – gūt punktus.

RFS, un to nevar neatzīt, patreiz ir Latvijas klubu futbola flagmanis. Stabilitāte un pārliecība – ka tu labākais savā lietā – tas pārvērš mūsu kārtējo pretinieku par favorītu katrā spēlē. Mūsu komandu gaida svarīgs un smags pārbaudījums, bet tajā nav nekā neparasta – patreiz mums jebkurš mačs tieši tāds. Futbolā iespējams viss, jo vairāk, ka viesos mēs kā reiz spēlējam pārliecinātāk un spēcīgāk, kā mājās. Viss vienkārši: obligāti vajag sisties par punktiem, neskatoties uz pretinieka klasi un līmeni. Cienām sevi un cīnāmies līdz galam!

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

Šajā sezonā visi regulāri zaudē punktus, bet RFS var nosaukt par pašu stabilāko čempionāta komandu. Redzams, ka komandā valda pārliecība, kura atšķir čempionu no citiem pretiniekiem. Protams, būs ļoti grūta un saspringta spēle, jo vairāk, ka viņi iepriekšējo maču zaudēja un grib par to ātrāk aizmirst. Jauns nopietns mūsu spēlētāju pārbaudījums: izturēsim mentāli, tiksim galā?! Ja jā un pie tam puiši parādīs kaujiniecisku raksturu, tad laukumā var būt viss, kas vien iespējams.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 12. kārta

RFS – FK Liepāja

Piektdiena. 10.05, 18:00. Stadions LNK Sporta Parks.

Foto Sanita Ieva Sparāne.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv